Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: tiskárna/inkoust/  (Přečteno 1675 krát)

ječmínek

• Aktivní člen
  • *
tiskárna/inkoust/
« kdy: 27 Června 2009, 15:34:09 »

Dobrý den

Měl bych prosím tuto prosbu, marně jsem hledal jak zde ve foru tak na Wiki jakým způsobem zjistím kolik mám inkoustu v tiskárně. Mám tiskárnu Canon S82O, než jsem zrušil Vistu tak jakmile se otevřelo tisknutí naskočil tam obrázek, na kterém bylo vidět kolik má , která kazeta inkoustu, zde v Ubuntu 8.10 nic takového není. Mohl by mi někdo prosím poradit? Děkuji předem za rady

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: tiskárna/inkoust/
« Odpověď #1 kdy: 27 Června 2009, 17:06:18 »
Systém → Správa → Tisk -- vyberte tiskárnu, pravý klik → Vlasnosti → Ink/Toner Levels

http://img141.imageshack.us/img141/521/snmekobrazovky5.png (mám starou tiskárnu, které se o něčem jako měření ani nesní, ale měl byste to tam mít).

ječmínek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 27 Června 2009, 17:43:31 »

Děkuji za ochotu, ale bohužel nemohu docílit toho, aby se mi tam objevily ty vlastnosti nic takového tam nemám pouze noticku dát tento spouštěč  do panelu  nebo na pracovní plochu ještě zkusím to druhé co jste mi poradil. Děkuji

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #3 kdy: 27 Června 2009, 17:47:32 »
Jej, tohle bude těžký :)

Prostě z nabídky Systém → Správa → Tisk spusťte nástroj pro správu tisku/tiskáren (spustí se vám to okénko, co je na mém obrázku dole), tam klikněte pravým tlačítkem na obrázek tiskárny a ze zobrazené kontextové nabídky vyberte "Vlastnosti".

ječmínek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 27 Června 2009, 18:03:14 »

Tak to jsem učinil, ale je mi to platné jako mrtvému zimník je to v anglickém jazyce a tomu rozumím jako koza kulometu, takže až to dotiskne budu nucen vyměni všechny barvy a hotovo Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.