Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Neukazují se videa  (Přečteno 1542 krát)

sarka85

• Návštěvník
Neukazují se videa
« kdy: 29 Června 2009, 14:31:21 »
Mohl by mi někdo poradit, co a kde nastavit jinak, aby se mi ukazovaly videa na internetu? Třeba na youtube není problém, ale téměř všechna ostatní videa prostě na stránkách "nejsou" :(
Třeba staré pořady z televize nebo http://www.stream.cz/video/35/305800-abeceda-zdravi-stop-vrazdeni-ovoce/0, místo aby se ukázal obdélník s videem, není tam nic...

nettezzaumana

• Host
Re: Neukazují se videa
« Odpověď #1 kdy: 29 Června 2009, 14:36:36 »
zavisi to na verzi flashe + na prohlizeci .. at to zni sebevic podivne, v mem nejoblibenejsim browseru konqueroru bohuzel videa funguji pekne pro kocku, napriklad s operou nemam problem ..

taky stoji za to zkontrolovat verzi flashe aka 9* Vs 10* .. myslim ze v dnesni dobe je lepsi pouzit 10ku ..

jde defakto jen o soubor libflashplayer.so takze muzes zkusit nainstalovat nejnovejsi flash pro linux primo ze stranek adobe.com a nebo muzes zkusit ruzne verze z ruznych distribuci a nebo releasu ubuntu ..

oyankee

• Host
« Odpověď #2 kdy: 29 Června 2009, 15:59:31 »
Podívej se ve správci doplňků(záložka zásuvné moduly), jaký přhrávač máš. Tipnul  bych si, že něco jako swfdec-mozilla. Pokud ano, toto odinstaluj a nainstaluj flashplugin-nonfree (adobe).

sarka85

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 29 Června 2009, 22:45:14 »
Podívej se ve správci doplňků(záložka zásuvné moduly), jaký přhrávač máš. Tipnul  bych si, že něco jako swfdec-mozilla. Pokud ano, toto odinstaluj a nainstaluj flashplugin-nonfree (adobe).

tohle zabralo, dík.
prohlížeš mám firefox a měnit nechci...už ani nemusím :)

miset

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 29 Června 2009, 22:53:16 »

Díky Muffone, měl jsem stejný problém (místo videa jen černý obdélník) a nyní vše jede, jak má. Skutečně byl na vině ten swdec-mozilla.
Kubuntu 14.10 LTS na Lenovo Ideapad G710

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.