Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic? [VYŘEŠENO]  (Přečteno 1596 krát)

3DRadius

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 9
Dobrý den,chci se zeptat jestli je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic?
Já si totíž stahuju 155 balíčků a chci si jich stahovat více,jenže ono to nejde a píše mi to ,že už je jeden otevřený...
Jestli je to nějak možné tak napište!
« Poslední změna: 03 Července 2009, 11:33:04 od 3DRadius »

Vojtěch Trefný

  • Příspěvků: 9307
  • Don Quijote
Re: Je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic?
« Odpověď #1 kdy: 03 Července 2009, 10:58:38 »
Ne

Ender Wiggin

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 645
Re: Je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic?
« Odpověď #2 kdy: 03 Července 2009, 11:09:41 »
Sice nemůžeš pracovat ve dvou Synapticích (heh?) najednou, ale můžeš v jednom synapticu stáhnout najednou 155 balíků. Přesně si teď nepamatuju, jak synaptic vypadá, ale zkrátka nejdřív zaškrtáš požadované změny a pak dáš "použít" nebo něco na ten způsob a ono se to provede.
Xubuntu 12.04

Roman Vacho

  • Moderátor
  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 6081
Re: Je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic?
« Odpověď #3 kdy: 03 Července 2009, 11:15:13 »
Paralelní stahování samozřejmě používá, ale otevírání ne. Z principu.

Dobrý den,chci se zeptat jestli je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic?
Já si totíž stahuju 155 balíčků a chci si jich stahovat více,jenže ono to nejde a píše mi to ,že už je jeden otevřený...
Jestli je to nějak možné tak napište!
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.
Dlouhé výpisy prosím dávat při psaní příspěvku do bloku funkcí Vložit kód.
Děkujeme.

3DRadius

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 9
Re: Je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic?
« Odpověď #4 kdy: 03 Července 2009, 11:15:50 »
mno,teď už je tahle diskuze zbytečná protože se mi těch 155 balíčků ted nainstalovalo...
LOCK

Ender Wiggin

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 645
Re: Je možné udělat,aby byly spuštěné dva a více balíků Synaptic?
« Odpověď #5 kdy: 03 Července 2009, 11:28:52 »
Změň tedy předmět tak, aby na konci bylo [vyřešené]. Stačí změnit první příspěvek. Je to dobré pro orientaci budoucích generací DRadius hledajících na fóru  ;)
Xubuntu 12.04

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.