Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Sekající se flash  (Přečteno 1172 krát)

Anti Virus

• Návštěvník
  • Obyčejný uživatel
Sekající se flash
« kdy: 03 Července 2009, 20:01:53 »
Zdravím,
můj problém závisí s Mozilla Firefox 3.0.11 a tímto "super" (ironie) 9.04 pojmenované po nějakém komikovi...
To že mi nejde přijímat soubory přes integrovaný BT jsem překousl. Překousl jsem, že mi tu nefunguje ani synchronizace kontaktů/zpráv a především organizéru s mým SE.
Jenže to, když přijdu unaven z práce a chci si přečíst novinky ze světa a prohlédnout si videa k nim přidané mě nehorázně nase.e...
Po neschodách s Windows (crash, crash, crash) jsem i přes počáteční odpor přešel na Ubuntu.
Takže se ptám co je s tím flashem, proč se mozilla tak seká při přehrávání, proč když v tomto textovém poli kliknu jinam a zase zpět - tak mi to přijde zasekané.
Windows bylo peklo ale všechno šlapalo jak má.
Upozorňuji, že jsem jen obyčejný uživatel, který nehodlá si to vytahovat z pokaždé z tempu. jsem člověk co věří, že investovat do PC nemá cenu, ...

Jestli někdo chcete psát, že mám použít hledat, google, wiki a jiné rady od pána boha... ať se jde bodnout.
Ano je tu téma hned zde: http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,36917.0.html jenže to mi spíše přijde jako diskuse kde se hádá osel s oslem...
NTB: Intel Core Duo 1,77 GHz,   1024 DDR2,   120GB HDD,   Intel GMA 950 224 MB VRAM,   Realtek AC97,   WiFi,   Bluetooth,   Ubuntu 9.04
Win = crashnuly, k čertu s nimi

LivArt

• Aktivní člen
  • *
  • každý jednou začínal...
Re: Sekající se flash
« Odpověď #1 kdy: 03 Července 2009, 20:17:10 »
Stáhnout a nainstalovat nový jádro (2.6.30) a nový x server, u mně fungující řešení.
http://martenuv.blog.cz/0904/jak-na-vzdy-aktualni-jadro-a-x-server
Acer Extensa 5220 pod nadvládou tučňáka (Ubuntu 9.04).
Ubuntu user since 05/2009
Můj last.fm profil aneb I'm on the Highway to Hell

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.