Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox profil a Wine  (Přečteno 1242 krát)

Redpoint1

• Návštěvník
Firefox profil a Wine
« kdy: 10 Července 2009, 01:22:32 »
Vie niekto ako sa daju nacitat profily cez Wine?

Som to skusal spustit z win adresaru (/media/sda1/Program Files/Mozilla Firefox/firefox.exe) ,ale ono mi to naskoci ako novy profil (ziadne moje zalozky tam niesu no proste ako cerstvo nainstalovany). Zeby to bolo tomu ze Wine nevie nacitat profily zo zlozky kde sa nachadzaju? Alebo j na to iny dovod?

Skusal som to spustit s prikazom -p a ono mi to zobrazilo iba default profil (pricom na winu mam 3)

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
Re: Firefox profil a Wine
« Odpověď #1 kdy: 10 Července 2009, 10:00:47 »
A proč spouštíte Firefox přes Wine, když to jde spustit přímo v Ubuntu?
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #2 kdy: 10 Července 2009, 10:13:38 »
Profily ff (ale i thunderbirda) lze bez problémů sdílet např. tak, že se adresář ~/.mozilla/firefox/blablabla.default nahradí linkem na adresář s profilem ve woknech. Dokud jsem měl w+u, tak jsem to tak měl nastaveno a fungovalo to úplně v pohodě.

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #3 kdy: 10 Července 2009, 10:18:59 »
Přesně tak, já to mám úplně stejně. 8)
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

Redpoint1

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 10 Července 2009, 15:57:44 »
Ibaze ja mam default u win a defaul u ubuntu a nechcem aby sa to nahradilo a vsetky zalozky v ubuntu teraz zmizli a nahradil ich win

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #5 kdy: 10 Července 2009, 16:14:10 »
Pokud NEchcete mít společné profily (tedy jiný profil ve Windows a jiný v Ubuntu), musíte mít tedy ve Vašem domovském adresáři v souboru ~/.mozilla/firefox/profiles.ini nastavenu správně cestu ke složce, kam chcete, aby se ukládal Váš "ubuntový" profil (standardně je to právě v tomto adresáři).

Redpoint1

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 10 Července 2009, 21:41:05 »
Pokud NEchcete mít společné profily (tedy jiný profil ve Windows a jiný v Ubuntu), musíte mít tedy ve Vašem domovském adresáři v souboru ~/.mozilla/firefox/profiles.ini nastavenu správně cestu ke složce, kam chcete, aby se ukládal Váš "ubuntový" profil (standardně je to právě v tomto adresáři).

jj uz jsem na to prisel ale aj tak mate karmu plus ;)

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #7 kdy: 10 Července 2009, 21:43:51 »
Děkuji, služebníček. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.