Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: dpkg  (Přečteno 4396 krát)

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
Re: dpkg
« Odpověď #25 kdy: 11 Července 2009, 19:29:50 »
Já (i mí kolegové zde na fóru) se Vám snažím pomoct, ale nejde to, pokud nespolupracujete. Posíláte nám výpisy z terminálu, u kterých nevíme, proč je potřebujete, nebo proč se tím zabýváte. Kdybych Vám nechtěl pomoct, tak se teďka nesnažím. Prosím pochopte, že nemůžu vědět, co od nás potřebujete.

Ptali jsme se Vás už například několikrát, na co potřebujete pracovat s dpkg, a zatím jsme nedostali žádnou odpověď. Potom jste zničeho nic začal psát o zvukové kartě a nakonec o špatném stavu disku. Z těch výpisů, co jste poslal, není vůbec patrné, proč jste to zkoušel. Například ta nápověda - ano, je tam varování, že použití onoho programu může být nebezpečné, ale pro Vás z toho nevyplývá nic v tom smyslu, že máte něco ve špatném stavu.

Takže pokud chcete, začneme od začátku: :) Co je konkrétně s Vaším počítačem? Co Vám tam nefunguje, nebo je podle Vašeho mínění porouchané? Rádi pomůžeme, ale potřebujeme Vaše odpovědi na naše otázky, máme-li Vám efektivně pomoct.
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #26 kdy: 11 Července 2009, 19:36:16 »
No já bych Vám radil v tolika letech, ať jdete někde raději na procházku a nesedíte u PC. Tady Vás s celým PC nikdo pracovat učit nebude. Takže buď nám sdělíte Váš konkrétní problém (na který se už ptáme asi po desátý) nebo hold to nevyřešíme. Ale jestli zrovna něco náhodou naklepete do konzole, ono Vám to něco napíše, tak to není chyba... to je pouze standardní výstup z aplikace.  8)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

ječmínek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 11 Července 2009, 19:59:48 »
     Pánové, děkuji Vám, že jste se mnou marnili čas, k tomu dpkg jsem napsal výše, že jsem se zmýlil a chtěl jsem ssoubor na zvukovku a to že to dávám do terminálu je proto,že pročítám návody z Fora Wiky a snažím se to učit k těm procházkám vážený pane já bydlím na vesnici ,kterou pprojdu za 5 minut takže raději počítač než bloumat po vesnici. Takže Vám oběma děkuji za ochotu a považujte toto téma za ukončené . Děkuji za ochotu
 PS. Je vidět, když se bude člověk spoléhat pouze sám na sebe jak je zvykem

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #28 kdy: 11 Července 2009, 20:04:05 »
Citace
chtěl jsem ssoubor na zvukovku

Tomudle, ale tady nikdo nerozumí....  ;)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #29 kdy: 11 Července 2009, 20:05:36 »
OK, je to Vaše volba. Přeju jinak hodně štěstí s linuxem.

P.S.: Pokud tím, že potřebujete "soubor na zvukovku", myslíte to, že Vám nefunguje zvuková karta, zkuste to napsat do fóra (se správným předmětem) a vysvětlit jim, co tím myslíte. Nebo že tím myslíte něco jiného (já osobně si pod tím moc konkrétního představit nedokážu - může to být ovladač, nastavení systému, program na práci se zvukem, program na editaci zvuku...).
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.