Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Myš + Fire efect [vyřešeno]  (Přečteno 1318 krát)

KorosPT

• Návštěvník
Myš + Fire efect [vyřešeno]
« kdy: 13 Července 2009, 18:42:21 »
Mam drobnej problémek, stáhl sem si hezkej balík kurzorů do mého ubuntu a nainstaloval sem si ho. Vlezl sem si do Vzhledu a zkusil sem si ty Cursory aktivovat. No jak tušíte tak sem neuspěl ale eště sem zjistil že ani zabudované, původní cursory nefungujou. Chvilku sem si pracoval a pak sem si všiml že u určitých aplikací jsou "oblasti" kde se mi zobrazije nasteavené schéma cursorů. Např u Opery v liště jak je Soubor atd a u Pidgina když ukážu na poslané zprávy. Nemáte někdo zkušenosti nebo radu pro mně??

Další problém je že mi nefunguje Fire efect. Zapl sem v manageru Compizu Animation Add-On ale žádné efekty se neprojevili ale ostatní fungujou docela pěkně. Mam kartu Nvidie.

A poslední drobnost, neměli byste poruce nějakej návod jak si Linuxy trochu vyzdobit?? Trpím přechodovím problémem z XP a teprve se rozkoukaval ale dělám co můžu :D ale to prostředí mi nějak nejde :D

A eště teda něco :D Sou Linuxy vhodný pro Notebooky?? A efeky Compizu používají paměť RAM nebo Grafickou kartu?? Předem děkuji :D:D
« Poslední změna: 13 Července 2009, 21:04:45 od KorosPT »
Ubuntu 9.04

LuciusMare

• Závislák
Re: Myš + Fire efect
« Odpověď #1 kdy: 13 Července 2009, 19:13:17 »
Jó,linuxy sou vhodný pro noutbuky (ježiš to je mluva) záleží na distribuci,já na svém stařičkém notebooku mám debian v příkazové řádce,když potčebuju tak e17 jako grafické prostředí.Linux je nenáročný,ale záleží na distribuci :)
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #2 kdy: 13 Července 2009, 19:17:28 »
Na to kreslenie ohnom si pouzil aj klavesy? Shift+Super+lave tl.mysi. Super je klavesa win.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Vitaa

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 13 Července 2009, 21:00:36 »
spíš napiš jakou máš sestavu, ale všeobecně nejsou linuxy až tak náročné.. na notebooky se hodí skvěle (zrovna píšu z ntb).. to že jsi zapnul animation add-on je jen, že máš povoleny i nestandardní efekty, které si ovšem podle svého gusta k různým akcím musíš přiřadit..

návody na nějaké nahezkání systému se dají různě najít, ale je to spíš o čase, než se člověk naučí co a jak.. dobré je se třeba dívat tady na fóru na topic pracovní plocha, vzhled, kde si lidi ukazují jejich plochy a tak i vzhled systému a radí si mezi sebou anebo se dívat na www.gnome-look.org a jiné stránky, podle prostředí co používáš.. ;)
Intel Core i3-3220, AMD Radeon HD 7770, 8GB RAM - Arch Linux - KDE 4.12

KorosPT

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 13 Července 2009, 21:04:04 »
Jo :D díky lidi :D Myš se sama zprovoznila po pátém restartu :D v add-ons si eště teda trochu pohraju a už vím kde hledat :D Díky za rady a čau :D
Ubuntu 9.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.