Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kubuntu 9.04 - aplikácie padajú  (Přečteno 1420 krát)

Sebastian_L

• Návštěvník
Kubuntu 9.04 - aplikácie padajú
« kdy: 14 Července 2009, 10:54:28 »
Mám jeden taký malý problém ... pred nedávnom som si nainštaloval Kubuntu 9.04, pred tým som stále používal Ubuntu (čiže GNOME) ... kubuntu ma zaujalo práve svojím grafickým rozhraním KDE 4.2 ... no dosť často sa mi stáva, že nejaká aplikácia padne (napríklad som si minule do Kopete pridal účet na ICQ a ihneď do vyhodilo chybu, podobné veci sa mi stávaju aj pri Bluetooth) ... tie chyby sa mi zdajú úplne bezdôvodné, tak nechápem prečo sa to deje.
Za akúkoľvek radu dopredu ďakujem  :)

fish

• Aktivní člen
  • *
Re: Kubuntu 9.04 - aplikácie padajú
« Odpověď #1 kdy: 14 Července 2009, 13:20:01 »
KDE 4 je ešte vo vývoji. Je vhodné na testovanie, ale na bežné používanie ešte nie. Preto po dlhých rokoch s KDE používam teraz Gnome. Kombinácia rozbitých ovládačov grafických kariet a nedoladeného KDE spôsobuje že niekomu KDE ide celkom dobre, niekomu padá.
Acer Aspire 5738ZG/Intel T4400/ATI MR HD 4650/4GB RAM :: Ubuntu 10.04 64bit/Kbuntu 10.10 64bit/Win7 HP 64bit

Sebastian_L

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 14 Července 2009, 13:34:09 »
Ja som osobne KDE nikdy nefandil ... Ten problém, ktorý som popisoval sa mi stával aj na KDE 3 ... takže som čakal, že KDE 4.2 bude na tom už lepšie, no ako vidím ... mýlil som sa. Ale vyriešil som to jednoducho, som späť pri GNOME (to nikdy nesklame) :)

slakyc

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 03 Září 2009, 10:47:52 »
KDE 4.2.2 mi pod kubuntu ide vpohode,do spanku a zo spanku mu trva preist cca 2 sekundy,cize sleep je super vec ale do hibernate pyta stale akesi heslo,cize pekna hovadina

hepet

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 03 Září 2009, 13:24:19 »
Ale no tak, mně jde v poho a co nejde, spravím. Kubuntu se mi líbí, problémy dělal CDMA a když jsem změnil operátora, zmizely i problémy. Nestěžujte si a učte se.

slakyc

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 05 Září 2009, 09:06:38 »
ja povazujem forum za miesto,kde by si mali ludia radit a vymienat si skusenosti a informacie,ak by sa mal kazdy uciť sam osve,tak by zrejme potreboval forumi uz iba na vychvalovanie sa na co vsetko sam prisiel....
neporadi niekto ako zistit heslo,ktore pyta kubuntu pre navrat z hibernacie?ziadne som nezadaval,teda nemam z tym skusenost,kde a ako sa to roby,najlepsie by bolo,aby kubuntu nepytalo odomna ziadne hesla,da sa to vypnut niejak jednoducho?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.