Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: VYRIESENO-flashplayer v opere ide obraz ale nejde zvuk!  (Přečteno 4074 krát)

p3dr0

• Návštěvník
VYRIESENO-flashplayer v opere ide obraz ale nejde zvuk!
« kdy: 21 Července 2009, 10:38:22 »
Zdravim mam problem s operou uz sa ju pokusam rozbehat dokonale v ubunte uz som si tma nahadzal vsetko zalozky hesla z windowsu uz mi chyba dat dokopy len ten flashplayer najprv som mal problem ze mi vobec nezobrazovalo obraz ale aj to ked so msa s tym pohral a pozrel p onete poriesil a nastavil iny plugin a obraz mi uz ide ale zvuk nie .. pls nemate niekto s tym skusenosti rozbehavam new Ubuntu...
Za radu vopred dakujem :)
« Poslední změna: 22 Července 2009, 11:51:02 od p3dr0 »

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
Re: flashplayer v opere ide obraz ale nejde zvuk!
« Odpověď #1 kdy: 21 Července 2009, 10:55:58 »
Operu nepouzivam, tak ti neporadim. Pouzivej firefox - ten slape v Ubuntu paradne. Opera uz evidentne odradila hodne lidi od Ubuntu - jenom za posledni dobu je tady hodne threadu ohledne ni. Mohl by mi konecne nekdo rict, v cem je Opera lepsi od FF, co tak prevratneho nabizi a teda proc se s ni tolik lidi morduje misto toho, aby v klidu pouzivali odladeny Firefox?     ::)
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

p3dr0

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 21 Července 2009, 12:58:05 »
no ja ju hlavne pouzivam kvoli zvyku a dalsi problem je v tom ze v opere sa da v pohode vratit ale tak ze ta stranka sa ti uklada takze sa rychlo vratis a nenacitava ti ked sa vratis takze v poho ked nahodou nechtiac nieco pisem a dam odoslat sa vratim lebo ten obsah si opera ulozi a na ferifoxe ked dam vratit sice vrati mi na obsah ale stranku mi new aktualizuje a to co som chcel je prec.. v tomto si ma najvia ziskala opera a pak uz vzhlad to je len otazka zvyku tie skratky a tak proste mi viac sedi...a ten problem hadam vyriesim a nebudem mat v opere problem... ale aj tak diki za tvoj nazor.,..

MikiTwic

• Aktivní člen
  • *
  • Vždycky to nějak jde...
« Odpověď #3 kdy: 21 Července 2009, 15:45:06 »
No já taky na operu nedám dopustit :) A nepřijde mi že bych s ní měl zase tak moc problémů...

S tím zvukem by mohlo pomoct vypnout používání PulseAudio. (System - Preferences - Sound a nastavit vše na ALSA)
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" 64-bit, Asus F3Tc AP087 - AMD Turion64 2.2GHz, 2GB RAM, Geforce Go 7300 (NVIDIA Driver Version: 173.14.30)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #4 kdy: 21 Července 2009, 20:10:11 »
Neskusal si vymazat(zazalohovat) nastavenia opery v /home a nechat ju vygenerovat nove nastavenia? Mne napriklad tiez prestal ist zvuk vo flash po prechode na novy FF s pouzitim stareho nastavenia.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

p3dr0

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 22 Července 2009, 11:50:37 »
diki chlape za radu to nastavenie toho zvuk na alsa pomohlo uz to vsetko ide v pohode ... velka vdaka a vela zdaru opere.:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.