Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: War3 crash  (Přečteno 2328 krát)

Syncope

• Aktivní člen
  • *
War3 crash
« kdy: 03 Srpna 2009, 17:41:57 »
Tak ještě jedna věc mě trápí...
Normálně spustím w3l z Applications-wine-programs-eurobattle.net-w3l a nebo z program files/warcraft3/euroloader.exe.. dále se normálně připojím na eurobattle.net server ale zhruba po 5-10 minutách (zdá se mi, že je to vždy stejná doba) mě to ze hry vyhodí takhle ..
nemáte s tím někdo zkušenosti? Taky jsem četl, že by se to mělo spouštět s parametrem -opengl ale nevím jak se to dělá :-/

Syncope

• Aktivní člen
  • *
Re: War3 crash
« Odpověď #1 kdy: 03 Srpna 2009, 17:44:08 »

tylik

• Host
« Odpověď #2 kdy: 03 Srpna 2009, 18:28:15 »
Tak ještě jedna věc mě trápí...
Normálně spustím w3l z Applications-wine-programs-eurobattle.net-w3l a nebo z program files/warcraft3/euroloader.exe.. dále se normálně připojím na eurobattle.net server ale zhruba po 5-10 minutách (zdá se mi, že je to vždy stejná doba) mě to ze hry vyhodí takhle ..
nemáte s tím někdo zkušenosti? Taky jsem četl, že by se to mělo spouštět s parametrem -opengl ale nevím jak se to dělá :-/

To aj mne robi stale a openGl nepomohol.
Treba sa rychlo dostat do nejakej hry kym to nepadne,.. potom to uz je vsuchu.

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 03 Srpna 2009, 18:35:59 »
fakt??? no já jsem se jak kdyby připojil, ale hra ještě neběžela a padlo to.. no doufám že někdo ví jak to vyřešit protože málo kdy najdu hru tak rychle  :-[

tylik

• Host
« Odpověď #4 kdy: 05 Srpna 2009, 01:12:59 »
fakt??? no já jsem se jak kdyby připojil, ale hra ještě neběžela a padlo to.. no doufám že někdo ví jak to vyřešit protože málo kdy najdu hru tak rychle  :-[

no dakedy sa stane ze aj pocas hrania to sekne a padne cela hra.
Mozno by pomohli nejake navody na optimalizaciu co je na winehq..

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 05 Srpna 2009, 09:38:42 »
No winehq sem procetl celou dloouhou diskuzi o tomto bugu, vyřešilo se to tam nějakým složitých patchováním, které opravdu nezvládnu. Taky to tam vyřešili pro Opensuse jen nějakým doinstalováním.

Jinak tam padlo, že by to mohlo jet líp na wine 1.1.4, nevím mám ho nainstalované ale ještě jsem neměl čas to zkusit. Tak kdyžtak vyzkoušej a dej vědět

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 06 Srpna 2009, 18:35:22 »
Tak jsem vyzkoušel a wine 1.1.4 problém vyřešilo. Kdo ale nespěchá a nechce přeinstalovávat wine tak možná bude tato chyba v dalších verzích ošetřena

tylik

• Host
« Odpověď #7 kdy: 07 Srpna 2009, 21:28:08 »
Tak jsem vyzkoušel a wine 1.1.4 problém vyřešilo. Kdo ale nespěchá a nechce přeinstalovávat wine tak možná bude tato chyba v dalších verzích ošetřena

V novej verzii WINe by to uz malo byt opravene:

8770  Warcraft III freezes in BN ladder games after a few seconds/minutes (ATI) / to ATI myslia ze nvidia ma smolu?

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: 08 Srpna 2009, 09:54:47 »
jaj tak to snad ne. Já mám třeba Nvidia.. No zatím si nechám tu 1.1.4, funguje to skvěle a zatím novou verzi nepotřebuju.. ale bojím se že až nějaká hra bude potřebovat tu novější verzi tak mi Battlenet zase nepojede :-/

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.