Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Přechod na nový LinuxMint  (Přečteno 7700 krát)

Meharts

• Návštěvník
Re: Přechod na nový LinuxMint
« Odpověď #25 kdy: 10 Srpna 2009, 09:08:03 »
Používám Gnome Do aplikaci a menu nepoužívám pár ikon mám v cairo docku a zbytek jedu přes již zmíněný Gnome Do http://do.davebsd.com/ naprosta pohoda a rychlost ovládání
Není důležité všechno vědět, ale je důležité vědět kde to všechno najdu

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
« Odpověď #26 kdy: 10 Srpna 2009, 10:07:32 »
Mint mám na jednom kompu s nVidií, takže bez problémů.
Na kompu s VIA (GPU i CPU) mám Ubuntu a výkon GPU je špatný. Ale viním vývojáře VIA, divil bych se, kdyby to bylo s jiným distrem lepší.
Ale nic nezpochybňuju. :)

Ta VIA je hrozná, z jejich strany žádné ovladače nic. Aspoň že mě funguje video díky openchrome...
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

funk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 10 Srpna 2009, 11:01:52 »
K Mintu: Chci ho dat na PC 63letemu strejdovi, ktery neumi anglicky. Stale plati, ze i v teto verzi jsou neprelozene ty "mintovske ficury"? Je mi jasne, ze ostatni je jako Ubuntu, zajima mne ale napr. jejich Uploader, soft. manager apod. P.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #28 kdy: 10 Srpna 2009, 11:07:25 »
K Mintu: Chci ho dat na PC 63letemu strejdovi, ktery neumi anglicky. Stale plati, ze i v teto verzi jsou neprelozene ty "mintovske ficury"? Je mi jasne, ze ostatni je jako Ubuntu, zajima mne ale napr. jejich Uploader, soft. manager apod. P.

Tehdá na verzi Felicia(6?) či jak mi ani nešlo o jazyk, ale o nedodělané ty jejich fičurky. Něco tam bylo jen prakticky jako nefunkční zástupce, něco šlo používat jen na půlku věcí než by mělo jít atd. Ale není vyloučeno, že to postupem času už dodělali.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #29 kdy: 10 Srpna 2009, 11:42:41 »
Pokud si dobře pamatuju, tak to bylo v češtině. Jestli ale vše, tak to nevím. Jedoduché řešení, ty anglické věci nepoužívejte. :) Nebo v lepším případě, přeložte je. ;)

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

karlitos

• Stálý člen
  • **
  • Bioinformatics - solutions in-silico
    • homepage
« Odpověď #30 kdy: 13 Srpna 2009, 16:36:16 »
Pro me je Mint Ubuntu + Gnome - Ubuntu-desktop. Problem je prave v metabaliku ubuntu-desktop na kterem zavisi prvni posledni a kdyz chcete treba vyhodit evolution tak si rozstrelite co muzete a pak to pri updgradu dela divy. Jinak mint-menu je otazkou vkusu , to ze vydavaji verzi se vsemi ruznymi ovladaci je dalsi prijemny bonusek navic.
Lenovo ThinkCentre A61 912073G
Athlon X2 5000+ 4GB RAM Nvidia Geforce 9500GT
Linux Mint 9 Isadora , Win7 64Bit

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.