Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nastavení efektů  (Přečteno 1594 krát)

Syncope

• Aktivní člen
  • *
Nastavení efektů
« kdy: 08 Srpna 2009, 10:00:14 »
Zdravím všechny,
mám problém, když si zapnu extra efekty a pozměním je, tak se mi v nastavení efektů (none, normal, extra) nevytvoří další položka custom. Předtím se mi to vždy vytvořilo ale teď už ne. Nevíte jestli to jde nějak nastavit? mám ubuntu 9.04 a říkám předtím to tam bylo a když jsem přeinstalovat pc tak už to tam není.
Nemůžu takhle přepnout na none effects a pak zpět na svoje nastavení, musím vždycky dát extra a všechno znovu nastavovat

luisah

• Závislák
Re: Nastavení efektů
« Odpověď #1 kdy: 08 Srpna 2009, 10:57:38 »
No mělo by právě stačit zvolit extra a nastavit efekty, které by si měl systém (manager compizu) pamatovat. Custom položka tam opravdu už není.

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 08 Srpna 2009, 11:33:53 »
jo jenže když je nastavím, a pak dám none effects - abych treba mohl hrát, tak pak nemám jak dát zase ty svoje nastavené efekty, jedině extra a dělat to znovu
A přijde mi to divné protože jsem měl 9.04 i před tím, a položka custom tam byla..

luisah

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 08 Srpna 2009, 11:44:46 »
jo jenže když je nastavím, a pak dám none effects - abych treba mohl hrát, tak pak nemám jak dát zase ty svoje nastavené efekty, jedině extra a dělat to znovu
A přijde mi to divné protože jsem měl 9.04 i před tím, a položka custom tam byla..
Tak to nevím, já jsem v 9.04 taky neměl položku custom (naposled snad v 8.04). Takže když si nastavíš v compiz-manageru své efekty a zvolíš extra, tak se aktivují jen "základní".

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #4 kdy: 08 Srpna 2009, 11:58:43 »
Abyste tam měli položku vlastní, tak musíte mít nainstalovaný Simple CompizConfig Settings Manager (simple-ccsm).

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 08 Srpna 2009, 12:06:05 »
jo díky to je ono  ;)

Syncope

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 08 Srpna 2009, 12:13:16 »
ještě bych měl dotaz, nevíte jak udělat, aby se gumové okna silněji přilepovala k okrajům? tj. když mám něco ve fulscreen a chytnu to za roh a táhnu, tak se to ohne a neoddělí

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.