Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy s prehrávaním a prezeraním  (Přečteno 1209 krát)

the saint

• Návštěvník
  • a šlapem na - DELL 133 Mhz, 512 MB, UBUNTU
Problémy s prehrávaním a prezeraním
« kdy: 09 Srpna 2009, 19:09:26 »
mám problém s prehrávaním dvd filmov a prezeraním internetu. obraz pri filmoch je trhaný, nestíha ani zvuk, pri prezeraní internetu mi okno zreteľne roluje a seká. neviem odhaliť, či sa jedná o problém software a nastavení, ale systém som preinštaloval už trikrát a nezlepšilo sa to. vyskúšal som aj rôzne prehrávače a prehliadače, nepomohlo to.
the Saint

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Problémy s prehrávaním a prezeraním
« Odpověď #1 kdy: 09 Srpna 2009, 20:14:46 »
To sa snazis prehravat na tom dell 133MHz? No neviem ale skor by som sa cudoval ak by ti to prehravalo plynule. :)
Ak nie tak by si mohol napisat konfiguraciu.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

the saint

• Návštěvník
  • a šlapem na - DELL 133 Mhz, 512 MB, UBUNTU
« Odpověď #2 kdy: 09 Srpna 2009, 20:30:08 »
práveže nie, toto je 1, 8 Ghz procesor Intel Celeron, 1 GB RAM, integrovaná videokarta v notebooku - zrejme Intel GMA 950, alebo nejaká podobná "dokonalosť". Keď som dal skontrolovať akceleráciu, vyhodilo, že je zapnutá, zobrazili sa aj tie otáčajúce kolesá v teste, len ich trhalo.
the Saint

Mank

• Host
« Odpověď #3 kdy: 09 Srpna 2009, 22:35:13 »
Žeby problem Ubuntu 9.04 se stadartnim jadrem + Intel GK zkuz aktualizovat na nejnovejsi jadro mozno pomuže ;o)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.