Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s přehráváním avi  (Přečteno 1472 krát)

czEdison

• Návštěvník
Problém s přehráváním avi
« kdy: 12 Srpna 2009, 17:08:46 »
Dobrý den mám problém s přehráváním avi a hlavně ve fullscreenu zkoušel jsem Totem ale ten mi mi moc nesedí SMplayer(Mplayer)mi při přechodu do full kousen system teď zkouším i jiné přehrávače ale mám pocit že chyba bude někde jinde předem děkuji za každou radu je to jeden z posledních problému pro trvalý přechod na Ubuntu.

Bonzo

• Aktivní člen
  • *
Re: Problém s přehráváním avi
« Odpověď #1 kdy: 12 Srpna 2009, 21:58:27 »
používáš compiz?...jestli jo zkus ho vypnout..a dělá to jenom formát avi?..a zkoušel jsi i jiné videa?...
Lenovo Y570
Kubuntu 13.04

matee

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 06 Listopadu 2009, 17:22:27 »
mám doma film ve formátu .avi a nejde mi spustit, zkoušel jsem mplayer, vlc a realplayer.

VLC a Mplayer - přehrávání se spustí s nápisem "USE WINDOWS MEDIA PLAYER" a pak se zastaví cca po 5s. Myslím že jsme doinstaloval všechny možné codecy co šlo, ale stále to stejné dokola.

RealPlyer - rovnou vyhodí hlášku "Component missing - The plyer does not have the capabilites to play back this content" - mám nejaktuálnější vezri ze stránerk RP.

Je možné aby avi bylo uzamčené tak že půjde jen ve WinMP?
Nejde otevřít ani v programu Avidemux.
HP 550 /Intel Core2 Duo T5270 / Intel GMA 950 / 2GB / 160GB / Ubuntu 8.10 -> ... -> Linux Mint 17 - Cinnamon
S linuxem jde vše, ale nikdy ne hned:)

manime

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 06 Listopadu 2009, 17:28:37 »
taky doporučuju VLC, to je takový základ na přehrávání základních typů videí, kdyby ti nejel ani v VLC, stačí z medibuntu(mám takový pocit) nainstalovat dodatečně balík kodeků

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.