Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Klikanie myšou [vyřešeno]  (Přečteno 1539 krát)

Horatio

• Aktivní člen
  • *
  • Pomôž si človeče aj pán Boh Ti pomôže!
Klikanie myšou [vyřešeno]
« kdy: 18 Srpna 2009, 18:03:15 »
Kde sa dá nastaviť aby som mohol chytiť okno pri podržaní +avej klávesy na myši. Problém tkvie v tom, že mi prestal ísť tento príkaz .Nemôžem ani vyvolať,aby sa mi sprístupnilo písanie do nejakej kolonky.Napr.keď chcem písať do nejakého formuláru nové údajProsím už nepíšte vyjadrenia ku tomuto príspevku,nakoľko sa mi to celé už podarilo vyriešiť. Ďakujem
P.S: Bol by som rád,keby sa niektorí pisatelia vyjadrovali vo svojich odpovediach v rámci slušnosti.Nie každý je nadaný na prácu s PC.Každý má iné IQ.Nie všetci majú žalúdok na kamarádske vyjadrovanie z ulice.Nezabúdajte,že nikto z Vás tu nie je anonym.Myslǐm,že nie je pre nikoho problém si zistiť,kto a čo je a odkiaľ je.Vaše loginy z Vás nerobia neznámych a neviditeľných.Keď píšem,že potrebujem poradiť,nerobím to preto,lebo nič iné nemám na práci.Rozhodol som sa prejsť z Windows-u radikálne.Nurobil som to spôsobom,že budem mať dva operačné sys. v PC.Proste som Win. Vymazal a Bežím na Linuxe dáky piaty deň.Nikdy predtým som o Linuxe ani nevedel. Prosím,buďte trpezlivý 
« Poslední změna: 19 Srpna 2009, 04:53:29 od kiklhorn »
Greenie Linux-Ubuntu zo Slovenska
Intel(R) Pentium(R)4 CPU 2.80GHz*Abit IG 80*2024MB DDRI 400MHz*Samsung 730GB*GeForce 8600 GTS*

Šuohob

• Závislák
Re: Klikanie myšou
« Odpověď #1 kdy: 18 Srpna 2009, 22:27:21 »
Asi jsem ten příspěvek dobře nepochopil, kdyžtak mě oprav, pokud mluvím nesmysly. Jde ti normálně klikat levým tlačítkem myši? Jestli ne, zkus si půjčit jinou myš a zkus to s ní...
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

LuciusMare

• Závislák
Re: Klikanie myšou
« Odpověď #2 kdy: 18 Srpna 2009, 22:52:05 »
Neboj se,tady bezdůvodně nikomu do debilů nenadáváme,ale blbá otázka je blbá otázka.Typu "Prosím pomozte mi nejde mi přehrávat mp3ky pomoc,pomoc jinak přejdu na windowsy tam mi to fungovalo" Ve tvém příspěvku je to napsané pěkně,jediné co bych chtěl ještě vědět je jestli ti levé tlačítko (ne)funguje i jinde.A ano,bohužel pod nickem jsou lidé často anonymní.
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
Re: Klikanie myšou [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 19 Srpna 2009, 04:54:42 »
nejméně vhodné místo kam napsat že jste to vyřešil je prostředek prvního příspěvku.
A ať je to trochu užitečné pro ostatní - co s tím bylo.?
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Horatio

• Aktivní člen
  • *
  • Pomôž si človeče aj pán Boh Ti pomôže!
Re: Klikanie myšou [vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 19 Srpna 2009, 12:02:49 »
Vlastne ani neviem,ale myslím si že to robil Compiz. keď som ho vypol myš normálne išla.Do toho všetkého mi potom nešlo pri stlačení Shift písať veľké pśmená. Rozhodol som sa to teda preinštalovať.
Greenie Linux-Ubuntu zo Slovenska
Intel(R) Pentium(R)4 CPU 2.80GHz*Abit IG 80*2024MB DDRI 400MHz*Samsung 730GB*GeForce 8600 GTS*

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.