Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Doporučte vhodný vypalovací SW (pro Gnome), Brasero nic nevypali  (Přečteno 1685 krát)

polo23

• Aktivní člen
  • *
Ahoj, můžete mi někdo doporucit vhodny vypalovaci SW pro Gnome? Hlavne aby fungoval.. Pouzivam Brasero a kazdy vypalovani skonci :
Session error : Nezpracovaná chyba, končím (brasero_burn_record burn.c:2369).

Diky za rady
« Poslední změna: 25 Listopadu 2009, 13:45:44 od Anna Taliánová »

hepet

• Aktivní člen
  • *
Gnome baker

polo23

• Aktivní člen
  • *
Nainstaloval jsem si ten Gnomebaker ale on mi nedetekuje DVD v mechanice... To same mi ted dela to Braser onevite cim by to mohlo byt?

matyskovo

• Aktivní člen
  • *
Nainstaloval jsem si ten Gnomebaker ale on mi nedetekuje DVD v mechanice... To same mi ted dela to Braser onevite cim by to mohlo byt?
To nevypadá na sw... Brasero používám k naprosté spokojenosti.
MB ASUS M2NPV-VM, grafika integrovaná nVidia GeForce 6100, zvukovka integrovaná ADI AD1986A, AMD D-C Athlon A64 X2 4200+ EE, paměť 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz KINGSTON, 2x disk SEAGATE Barracuda 320GB, SATA II, DVD vypalovačka - LG GSA-H42L, UBUNTU 10.04 LL 32-bit.

polo23

• Aktivní člen
  • *
palis v tom Braseru aj DVD RW? Ja teda nemam Ubuntu ale Debian. Co se tyce SW tak mi to nabidlo jako balicek takze by to melo OK.

umiyaki

• Aktivní člen
  • *
To nevypadá na sw... Brasero používám k naprosté spokojenosti.

Souhlas. Brasero v pohodě pálí vše. Jinak používám Bashburn...
"Prvním stupněm debility je pocit geniality."
Notebook HP 530 - Ubuntu 10.04; PC P4 2.8GHz - Ubuntu 10.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.