Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ostrost a velikost obrazku v "Nebeske Bani" (compiz) [vyřešeno]  (Přečteno 1654 krát)

mefiik

• Návštěvník
Dobry den chtel bych se zeptat, kdyz si v nastaveni "Kostka Plochy" v " Appearance" zadam v "Nebeska Ban" nejakej obrazek a pak kouknu do kostky, tak je obrazek za prve moc velkej a za druhe neni ostrej, videl sem na youtube jak mel v pozadi krasne ostrej a normalni obrazek, nevite prosim jak na to? jestli musim obrazek zmensit ci co? zkousel sem ho zmensit, i dat do jineho formatu, ale ocividne ani jedno nepomohlo, nebo sem neco delal blbe... dekuji za odpoved:)
« Poslední změna: 24 Srpna 2009, 19:49:39 od kiklhorn »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Ostrost a velikost obrazku v "Nebeske Bani" (compiz)
« Odpověď #1 kdy: 23 Srpna 2009, 13:09:25 »
Presne som nepochopil co nastavujes. Myslis toto?
http://www.gmage.sk/images/unregistered/rozloz_kocku_680f0fc378.png
Ak ano akej kvality mas obrazok. Skusal si tam dat obrazok s rozlisenim zhodnym ako ma plocha?
Ak nie bolo by dobre to lepsie vysvetlit alebo spravit screen obrazovky.
Aplikacie-prislusenstvo-urobit snimku obrazovky. Tam nastavit celu obrazovku, nastavit cas, spustit efekt a dockat na vyprsanie casu.
« Poslední změna: 23 Srpna 2009, 13:11:31 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

mefiik

• Návštěvník
Re: Ostrost a velikost obrazku v "Nebeske Bani" (compiz)
« Odpověď #2 kdy: 23 Srpna 2009, 21:02:03 »
Presne som nepochopil co nastavujes. Myslis toto?
http://www.gmage.sk/images/unregistered/rozloz_kocku_680f0fc378.png
Ak ano akej kvality mas obrazok. Skusal si tam dat obrazok s rozlisenim zhodnym ako ma plocha?
Ak nie bolo by dobre to lepsie vysvetlit alebo spravit screen obrazovky.
Aplikacie-prislusenstvo-urobit snimku obrazovky. Tam nastavit celu obrazovku, nastavit cas, spustit efekt a dockat na vyprsanie casu.
Ano to jsem myslel... a bylo to presne ono, jakmile jsem nastavil obrazek do rozliseni schodnym s plochou vse je jak ma:) dekuju moc za pomoct:)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.