No, tak som sa s tym trochu hral a metodou pokus-omyl sa mi to podarilo spravne nastavit, stihol som aj spravit screenshot:
http://img175.imageshack.us/img175/2936/screenshotf.pngsuvisi to s frekvecniou, bolo tam 60 Hz, 60 Hz (1), 60 Hz (2), 60 Hz (3) - pomohlo nastavenie (3) a tiez to urcite suvisi s MetaMode na zalozke X Screen
lenze ked som restartoval tak to bolo zase zle. Ked som skustil ten nvidia contol panel tak to skocilo spravne.
pocitam ze bolo treba ulozit nastavenia tlacitkom "Save to x config file", ale pisalo mi pristup odmietnuty, ze nevie zapisovat. pocitam ze potrebuje prava roota, ale ziadne heslo si nevypytalo.
potom som sa s tym este hral, a znovu sa to porusilo a uz to neviem vobec nastavit. Takze teraz idem znovu nanovo preinstalovat Ubuntu (nepomohlo ani odinstalovanie ovladacov a znovu nainstalovanie)
Inac LCD TV ma iba nastavenie posunu hore, dolu, vpravo, vlavo (aj to iba v niektorych rezimoch),nema stlacenie alebo roztiahnutie obrazu. V okamihu ked to spravne naskocilo, tak boli aj farby realnejsie (predtym boli dost prepalene - vysoky kontrast). Dokonca ked to islo spravne, tak z menu LCDTV zmizli moznosti posunu obrazu, bol tam iba spravne zafajknuty pomer 16:9.
Ako spustim ten nvidia control panel ako root, aby som mohol pomocou "Save to x config file" ulozit nastavenia ak sa mi to nahodou podari nastavit ?
Myslim ze to by mohlo pomoct.