Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace Ubuntu 8.03 se zastavila na velmi dlouhou dobu na 15%  (Přečteno 1064 krát)

milosmid

• Návštěvník
Dobrý večer,
zkoušel jsem ve VirtualBoxu od Sunu instalovat do druhého virutálního počítače starší verzi Ubuntu 8.03. Instaloval jsem na hraddisk virutálního PC, prošel jsem instalačními dotazy - začalo se instalovat, ale pak se (2 stejné pokusy) zastavil na velmi dlouhou dobu (asi 10+-15 minut) na 15%, kdy kontroloval souborové systémy v přidělených 10 GB a stál - pak jsem dal reset virtuálního počítače. Prověřoval jsem i integritu CD i operační paměť - vše v pořádku. V čem je problém? Měl jsem ještě čekat? Pokud jsem dříve takto instaloval novější verzi, proběhlo to podstatně rychleji. Díky za radu. Miloš

JohnyN

• Host
Re: Instalace Ubuntu 8.03 se zastavila na velmi dlouhou dobu na 15%
« Odpověď #1 kdy: 29 Srpna 2009, 22:34:40 »
Ubuntu 8.04 ?
Odporúčam najnovšie Ubuntu 9.04
www.ubuntu.com

milosmid

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Srpna 2009, 10:44:14 »
Kamarád mi říkal, že v (nej)novějších verzích je dost "nedodělků", "nestability" ... neumím to posoudit ... Miloš

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 30 Srpna 2009, 11:02:43 »
Kamarád mi říkal, že v (nej)novějších verzích je dost "nedodělků", "nestability" ... neumím to posoudit ... Miloš
Staci vyskusat. Rovnako sa da povedat ze v novej verzii je vdaka novemu jadru vacsia podpora hardware.
Pokial mas cas a nemusis mat okamzite 100% pripraveny stroj na pracu, je lepsie vyskusat si viac verzii/distribucii a pouzit tu co ti najviac vyhovuje.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.