Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Cairo-Dock nelze spustit  (Přečteno 1239 krát)

Sarge

• Návštěvník
  • začátečník
Cairo-Dock nelze spustit
« kdy: 01 Září 2009, 10:47:01 »
Zdravím. Nainstaloval jsem nové téma a od té chvíle přestala aplikace fungovat. Zkusil jsem úplně odstranit a přeinstalovat, ale někde (netuším kde) jsou zřejmě uloženy konfigurační soubory, které na to nové téma odkazují. Výpis z konzole:

Kód: [Vybrat]
cairo_dock_get_desklet_decoration (personnal)
nouvelle icone d'appli (69206243)
warning :  (cairo-dock-application-factory.c:cairo_dock_create_surface_from_xpixmap:125) 
  This pixmap is undefined. It can happen for exemple for a window that is in a minimized state when the dock is launching.
nouvelle icone d'appli (18874371)
nouvelle icone d'appli (18874423)
nouvelle icone d'appli (20971550)
nouvelle icone d'appli (54525956)
warning :  (cairo-dock-surface-factory.c:cairo_dock_create_surface_from_image:352) 
  Nelze otevřít soubor "/usr/share/cairo-dock/themes/_MacOSX_/_x_.bg.png.png": No such file or directory
cairo_dock_load_image: assertion `cairo_pattern_status (pPattern) == CAIRO_STATUS_SUCCESS' failed
cairo_dock_rotate_surface: assertion `pSourceContext != NULL && cairo_status (pSourceContext) == CAIRO_STATUS_SUCCESS && pSurface != NULL' failed
  MaJ des decorations du fond -> 614,00x55,00
add personnal
add default
add personnal

Netuší někdo co s tím?
« Poslední změna: 01 Září 2009, 12:39:26 od Sarge »
Ubuntu 9.04 "Jaunty Jackalope" 32bit

luisah

• Závislák
Re: Cairo-Dock nelze spustit
« Odpověď #1 kdy: 01 Září 2009, 13:01:14 »
Ty konfiguráky budou zřejmě ve tvém domovském adresáři, ve skrytých složkách.
Zobrazíš je pomocí ctrl+h a najdeš složku zřejmě s názvem .cairodock nebo tak nějak a tu smažeš.

Sarge

• Návštěvník
  • začátečník
Re: Cairo-Dock nelze spustit
« Odpověď #2 kdy: 01 Září 2009, 13:54:36 »
Ano, už jsem je našel, ale i tak děkuju. Cairo-Dock už šlape jak má. Jen mi je trochu divné, že ho nelze spustit přes terminál, ale jen z aplikací, ale to už je detail, který není až tak podstatný...
Ubuntu 9.04 "Jaunty Jackalope" 32bit

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.