Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy s instalací balíčku kompozer [vyřešeno]  (Přečteno 1331 krát)

streamerH

• Návštěvník
Problémy s instalací balíčku kompozer [vyřešeno]
« kdy: 06 Září 2009, 13:40:56 »
Dobrý den
používám Kubuntu 8.10 64bit. Chtěl jsem začít pracovat s programem Kompozer, ale standardně distribuovaná verze 0.7 je silně nestabilní. Na netu jsem si stáhl balíček pro můj OS kompozer_0.8~alpha4+dfsg+svn163-2_amd64.deb a chtěl jsem jen nainstalovat. Při pokusu o instalaci z grafického rozhraní mi to hlásí Error: Dependency is not satisfiable kompozer-data. Zkoušel jsem to i přes sudo dpkg -i ale tam mi to hlasi, ze

chyba při zpracovávání kompozer.deb (--install):
 nelze přistoupit k archivu: No such file or directory

Jsem uz z toho trosku zmateny, jelikoz jsem v zadnem foru nenasel co s tim. Poradili by jste mi prosím co s tím udělat?
Díky Standa
« Poslední změna: 08 Září 2009, 19:37:37 od Martin 'Želva' Malý »

Mank

• Host
Re: Problémy s instalací balíčku kompozer
« Odpověď #1 kdy: 07 Září 2009, 14:16:17 »
pravděpodbne potrebujete balicek kompozer-data k tehle verzi kompozeru este a potom by melo jit nainstalovat .

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #2 kdy: 07 Září 2009, 14:51:01 »
pravděpodbne potrebujete balicek kompozer-data k tehle verzi kompozeru este a potom by melo jit nainstalovat .

http://ftp.debian.org/pool/main/k/kompozer/ zde je i balíček kompozer-data, ten musíš nainstalovat jako první!
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

streamerH

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 07 Září 2009, 20:35:07 »
Jé děkuju moc pomohlo to.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.