Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Picasa 3 (wine) a objednávání vyvolávání fotek v minilabu  (Přečteno 1951 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Funguje Vám u verze Picasa 3 objednávání fotek v minilabech? U dvojky mi to fungovalo a u trojky ne a ne... nenajde to ani jeden minilab... jen čekám...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Picasa 3 (wine) a objednávání vyvolávání fotek v minilabu
« Odpověď #1 kdy: 08 Září 2009, 09:50:17 »
Kde to najdu? Nějak jsem to nenašel... (možná je to však tím, že jsem již několikátý den nevyspaný, protože tu pořád někdo dělá strašnej kravál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§)
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

compaq

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 08 Září 2009, 11:24:12 »
Kde to najdu? Nějak jsem to nenašel... (možná je to však tím, že jsem již několikátý den nevyspaný, protože tu pořád někdo dělá strašnej kravál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§)

Například: File - Order Prints...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 08 Září 2009, 12:13:51 »
Aha tak to mi jen zešedivý... ale je možno, že by to něco udělalo, kdyby mi to neustále nešmejdilo po disku.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

compaq

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 08 Září 2009, 16:42:44 »
Downgradoval jsem na 2.7.0 a stále to nejde. Sakra, dřív to šlo, vždyť jsem si takto objednal plno fotek!

Libor Šedivý

• Stálý člen
  • **
    • liborse.mechenice.net
« Odpověď #5 kdy: 08 Září 2009, 17:38:41 »
Přes jejich web rozhraní to nejde náhodou? Zatím jsem to nezkoušel..
Ubuntu 18.04, Acer Aspire V15 Nitro Black Edition II, 16 GB

compaq

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 08 Září 2009, 17:51:36 »
Přes jejich web rozhraní to nejde náhodou? Zatím jsem to nezkoušel..

Předpokládám, že to přes web fotolabu jde, ale pohodlné bylo z jednoho programu Picasa, fotky importovat, roztřídit, upravit, rozeslat mailem, vystavit na webu a ty nejlepší objednat k vyvolání... škoda...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.