Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Autodesk Smoke Linux64  (Přečteno 5451 krát)

bricattus

• Návštěvník
Autodesk Smoke Linux64
« kdy: 08 Září 2009, 16:15:58 »
mám šanci spustit Smoke lin64 na počítači s platformou i368, 1GB RAM a 5GB swap? nemusím mýt amd64? jak se to mu má? děkuji
Na Ubuntu jsem přešel z přesvědšení, Gates mně naštval svým nekvalitním softwarem. Raději budu říkat svémupočítači Soudrhu, než abych tam nainstaloval Wokna.
---------------------------
Ubuntu 9.4 Jaunty, Intel Core Duo 2 2.10 GHz, 1GB RAM, grafika NVIDIA 256MB ---- prostě ta moje šunka :P

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: Autodesk Smoke Linux64
« Odpověď #1 kdy: 08 Září 2009, 18:10:07 »
nemusím mýt amd64?

Já bych áemdéčko pro jistotu umyl.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 08 Září 2009, 18:15:31 »
compaq: to samozřejmě,ale ne benzínem,nebo pískem na nádobí,jen přeleštit.
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

col_boggy

• Host
« Odpověď #3 kdy: 08 Září 2009, 19:02:32 »
Tím by sis moc nepomohl, AMDčka jsou "tough stuff". Písek by to naopak poškrábal. Osobně mám ale nejlepší zkušenosti s k. chlornou (tuším HClO); AMD procesory jsou už jednou leptané, takže u téhle kyseliny to akorát pročistí sběrnici (ne víc, než 30% koncentrát - ta původní měla 50% a rozhodně bych nechtěl přeleptat pocesor) a zvýší propustnost, která je nutná právě pro spuštění programů jako je Smoke nebo Fire.

bricattus

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 08 Září 2009, 19:04:37 »
tak děkuju teda, mno tak mám tam překlep, nee? tak pls ignorujte poslední větu >:( :-\
Na Ubuntu jsem přešel z přesvědšení, Gates mně naštval svým nekvalitním softwarem. Raději budu říkat svémupočítači Soudrhu, než abych tam nainstaloval Wokna.
Ubuntu 9.4 Jaunty, Intel Core Duo 2 2.10 GHz, 1GB RAM, grafika NVIDIA 256MB ---- prostě ta moje šunka :P

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
« Odpověď #5 kdy: 08 Září 2009, 23:03:33 »
tak děkuju teda, mno tak mám tam překlep, nee? tak pls ignorujte poslední větu >:( :-\
kdyby to aspon byla ta posledni veta  ;D

to ze je tam 64 znamena, ze to pojede jen pod platformou x86_64 , nicmene verim, ze vzhledem k tomu, ze se jedna o komercni program, ti, jako potencialnimu zakaznikovi, poradi fundovaneji zakaznicka podpora autodesku
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #6 kdy: 09 Září 2009, 08:20:07 »
tak děkuju teda, mno tak mám tam překlep, nee?

to není překlep, I a Y jsou daleko od sebe, je to prostě hrubka
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

col_boggy

• Host
« Odpověď #7 kdy: 09 Září 2009, 15:11:01 »
Dobrý, tak už ho nemučte  ;D
A jestli je ten program opravdu "linux64", kde 64 znamená 64bit, tak dost těžko.
« Poslední změna: 09 Září 2009, 15:26:54 od wingman »

bricattus

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 10 Září 2009, 15:35:19 »
Dobrý, tak už ho nemučte  ;D
A jestli je ten program opravdu "linux64", kde 64 znamená 64bit, tak dost těžko.
díky

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.