Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: firefox - problemy s formulářema atd.  (Přečteno 1325 krát)

LucasCZ

• Návštěvník
firefox - problemy s formulářema atd.
« kdy: 15 Října 2006, 15:01:49 »
Mám ubuntu 6.06 (asi mesic-muj rekord s linuxem-sem lama!) + firefox 1.5.0.7. (nejnovější)

Při běžném používání se mi tak 10x za hodinu stane, že mi v něm nejde psát - a to nejen ve formulářích, ale i v adresovém řádku. Zakázal sem všechna rozšíření, ale problém přetrvává. Nevím o žádné "události", která to mohla vyvolat - mám s tím problémy asi 10 dní (používám ho měsíc).

Občas pomůže zběsilé zoufalé klikání na refresh (vyjímečně). Restart Firefoxu zabere hned.
V ostatních už otevřených panelech v tu chvíli vsechno jde (nez se objeví stejný problém). Pokud otevru nový panel, taky to tam nejde.

Jiné východisko nez zmena prohlizece uz nevidim - do toho se mi nechce-vyhovují mi rozšíření pro tvorbu webu(jiný takový neznám). Znáte lék?

vadimo

• Stálý člen
  • **
    • Linux Tips & How to
firefox - problemy s formulářema atd.
« Odpověď #1 kdy: 15 Října 2006, 20:06:33 »
Skús vymazať zložku, kde si FF ulkadá nadstavenia, ale aj témy a podobne. Je to v tvojom domovskom priečinku pod názvom .mozillla/firefox. Tú zložku firefox zmaž. Ale pozor, prídeš o všetky nadstavenia a možno aj záložky!

Normálne si z hornej lišty klinki na Miesta/Domovský pričinok/ (stlač Ctrl+H aby sa ti ukázali skryté súbori s bodkou) ./mozilla/firefox

a ten zmaž, alebo len presuň inde aj na pracovnú plochu a uvidíš či pomôže. Ak nie, tak ho potom môžeš vrátiť naspäť, apsoň neprídeš o dáta.
A daj vedieť či pomôže.
Asus A6M - Ubuntu 7.10
Asus wl500b
IPBOX 200 - na ceste

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.