Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: mivvy L310 - wifi  (Přečteno 1761 krát)

funk

• Aktivní člen
  • *
mivvy L310 - wifi
« kdy: 26 Září 2009, 20:57:05 »
Ahoj,

kamaradce jsem doporucil koupi tohoto netbooku s predinstalovanym Ubuntu 9.04. Psal jsem na podporu, ale tam mlci, tak bych se chtel zeptat, jestli s tim nekdo nemate zkusenost. Bohuzel ho tady nemam, takze nemuzu udelat lspci, ale podle dokumentace by tam mela byt tato wifina:

Intel Pro/Wireless 3945ABG

Ma smysl upgradovat na vyssi jadro? Pripadne, hodil by se ke zprovoznění tento návod? http://www.ubuntugeek.com/how-to-enable-packet-injection-on-a-intel-prowireless-3945abg-wireless-card.html

Nebo to pripadne nekdo dokazal zapnout s mensimi obtizemi?

Dekuji. P.

srajdacom

• Návštěvník
    • Stránky pro FBI-TPO Ostrava
Re: mivvy L310 - wifi
« Odpověď #1 kdy: 29 Září 2009, 10:32:03 »
V prvé řadě by to měl rozdejchat dodavatel.

asi tak bych to taky viděl, přecejenom dodávat netbook bez wifi, to by si asi moc dobrý jméno neudělali  ;)
Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal
 * Intel Pentium 4 CPU 3.20 GHz
 * Lenovo S205

funk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 29 Září 2009, 10:45:22 »
Ano,

ma to vyvoj. Dodavatel mi v podpore napsal, ze vsechno ma byt funkcni, no tak jsem zapinal wifi a vypinal restartoval, koukal do biosu a najednou lup a uz to dnes rano naskocilo a zatim zda se, ze funguje. Tak jenom pro ty, kteri by si netbook taky kupovali, tak s 9.04 to skutecne asi funguje. Prijde mi zvlastni, a je to uz na jine tema, ze to dlouhou bootuje, presneji pote, co si mohu vybrat jadro, tak naskoci obrazovka starting up... nebo tak neco a objevi se tam radek:

[0.000000] ACPI: DMI BIOS year==0 ACPI - capable machine   

a drzi tam asi pul minuty.

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 29 Září 2009, 10:47:01 »
Tuhle kartu mám v noťasu a jede mně bez problémů od Ubuntu 7.04 Feisty Fawn, to jest od počátku věků. :D S jádrem problém nebude, to spíš s hardware..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.