Ahoj,
mam problem s napalovanim akych kolvek cd/dvd.. uz od verzie ubuntu 9.04 a nova este stale nedokoncena 9.10 to tiez nijak neopravila...
predchadzajuce verzie fungovali dobre...
uz si nepamatam aky problem to vyhadzovalo.. viem ze vypisalo error 0 hned na zaciatku alebo tesne pred koncom napalovania...
skusal som vsetky dostupne napalovacie programy, snazil som sa doistalovat vsetky package ktore by mohli byt nutne pre napalovanie a podporu mojej dvd matshita napalovacky
..viem ze isla vzdy bez akych kolvek zasahov...nerozumiem preco sa to zacalo kazit...
nema niekto podobny problem? vedel by mi niekto pomoct? totizto som sa snazil hladat aj po nete nejake riesenia... viem ze bolo reportovanych niekolko buggov na tuto temu ale vsetky skoncili tak
ze niesu dolezite a ze maju nedostatok informacii...aj ked im ludia dokladali bug reporty priamo z vypalovacieho programu atd... uz som si nevedel rady.. tiez viem ze to nieje chyba mechaniky lebo
som skusal aj ine distribucie a v nich to islo... a v konecnom dosledku som musel prejst na w$ ako docasne riesenie... a v nom tiez napalovacka funguje bez akychkolvek problemov... je to interna napalovacka v notebooku toshiba satellite pro U200
"multifunkční jednotka DVD Super (se zápisem na dvě vrstvy) kompatibilita : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM
maximální rychlost : čtení: CD-ROM 24×, DVD-ROM 8× / zápis: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 16x US CD-RW, 8x DVD-R, 2x DVD-R (dvě vrstvy), 2x DVD-RW, 8x DVD+R, 2,4 DVD+R (dvě vrstvy), 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM
typ : Multifunkční jednotka Slim DVD Super (se zápisem na dvě vrstvy)"
presny nazov matshita dvd-ram uj-842S ATA device
Dakujem