Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: F-Spot  (Přečteno 1177 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
F-Spot
« kdy: 02 Října 2009, 14:52:16 »
Když připojím digitál (který se nechová jako disk, ale jako PTP Camera), tak mi vyskočí F-Spot a ihned začne stahovat náhledy. Jak toto odstranit bez odinstalace F-Spot?

Jaký používáte soft pro stahování (ne úpravu) fotek z PTP digitálu? Myslím aby se to zeptalo třeba jen na jméno složky atd.

Picasa 2.7. stahuje fotky hrozně pomalu, nevím, čím to je, ale 200 fotek se stahuje cca 15 minut. Ostatní programy to mají za 3-5 min. a náhledy jsou téměř okamžitě.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
Re: F-Spot
« Odpověď #1 kdy: 02 Října 2009, 15:04:23 »
V nastavení multimédií (projdi hlavní nabídku) je to jako možnost automatické funkce (názvy nejsou přesné; hledej intuitivně, nemám tu počítač s ubuntu). Spustí se něco jako f-spot -import, příkaz si můžeš napsat vlastní (já si tam dal gthumb import). Příkazy si nepamatuji z hlavy, ale ty to najdeš.
Xubuntu 12.04

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #2 kdy: 02 Října 2009, 15:05:15 »
V nastavení multimédií (projdi hlavní nabídku) je to jako možnost automatické funkce (názvy hledej intuiotivně, nemám tu počítač s ubuntu). Spustí se něco jako f-spot -import, příkaz si můžeš napsat vlastní (já si tam dal gthumb import). Příkazy si nepamatuji z hlavy, ale ty to najdeš.

To mám vyplé, nedělat nic... neprocházet média... nekontrolovat nic...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 02 Října 2009, 15:06:58 »
V tom případě nevím, mě to stačilo vypnout či napsat příkaz k importu špatně a nic se nestalo, mám PTP foťák od Canonu.
Xubuntu 12.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.