Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problém s wine  (Přečteno 4019 krát)

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
Re: problém s wine
« Odpověď #25 kdy: 04 Října 2009, 19:18:43 »
pokud si budeš chtít hrát s xorg.conf, tak si ho napřed zálohuj, ať to nemusíš zase reinstalovat
Kód: [Vybrat]
sudo cp /etc/X11/xorg.conf /etc/X11/xorg.conf.zalohaobnova: nabootuješ do "recovery mode", dáš "root console" (nebo tak nějak; taky by mělo být možné přepnout se na textovou konzoli pomocí [Ctrl]+[Alt]+[F1] a přihlásit se v textovém režimu) a pak zadáš
Kód: [Vybrat]
cp /etc/X11/xorg.conf.zaloha /etc/X11/xorg.conf(příp. se sudo, pokud ses přihlásil jako obyčejný uživatel)
NB: ASUS X53U - AMD Brazos E450; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE 4.14)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

maic

• Návštěvník
« Odpověď #26 kdy: 04 Října 2009, 19:34:29 »
To mám, ale nejspíš se na tu grafiku vyseru xD
Windows XP Home Edition + Ubuntu 9.10

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
« Odpověď #27 kdy: 04 Října 2009, 20:12:51 »
To mám, ale nejspíš se na tu grafiku vyseru xD
jestli ti akcelerace funguje aspoň trochu (tj. když pustíš třeba Extreme Tux Racer, tak se nebude kurzor v menu sekat), tak bude rozumné se na to vykašlat
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

maic

• Návštěvník
« Odpověď #28 kdy: 04 Října 2009, 21:34:27 »
Zkusil sem ten Extreme Tux Race a musím říct, že než sem si všim, že tam nějaká myš vůbec je :D. No, ale laguje se :(. Už tady kdosik psal, že mám nainstalovat nějaký ovladače ručně, ale co sem koukal tak sem nic nenašel tak pokud možno jestli by mi mohl někdo nějaký doporučit pro ATI RADEON X1950 Pro. /512MB/ tak bych byl rad. A nejlepší by bylo kdyby poradil i jak je odinstalovat přes Terminal kdyby to zase nešlo xD xD. Děkuji.

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
« Odpověď #29 kdy: 04 Října 2009, 22:40:09 »
jakou verzi Ubuntu máš?

maic

• Návštěvník
« Odpověď #30 kdy: 04 Října 2009, 23:00:10 »
8.04 :)

Screwty

• Návštěvník
« Odpověď #31 kdy: 30 Ledna 2010, 15:02:57 »
A jak to mám teda udělat s tím Grupem? :) Zkusím ještě jednu věc, ale potřbeuju odstranit ten codek co tam je :)

EDIT:
- Tohle sem našel na insternetu.. píše tam něco o té mé grafice na Linuxu, ale bohužel já EN neumím xD a google.com to přeložil nějak blbě.

"While ATI had learned its lesson from the belated Radeon X1000 Linux support, the fglrx driver support for the X1950PRO was not added in October or even November of this year, but the drivers will finally be making their way out this month. We are fortunate enough to have these drivers in hand today, so this article will also serve as the world's first look at the Radeon X1950PRO under Linux. The X1950PRO is designed to be a midrange high-performance graphics card that sells for under $200 USD."

Našel jsem ti překlad snad ti to pomůže... A jinak hardy heronka 8.4 je nej :D

Překlad :

"Zatímco ATI se poučila z opožděného Radeon X1000 podporu Linuxu, byl fglrx ovladač podporuje X1950PRO nepřidávají v říjnu či dokonce listopadu tohoto roku, ale jezdci se nakonec stal se jejich cestě ven tento měsíc. Máme štěstí natolik, aby byly tyto ovladače v ruce dnes, takže tento článek bude sloužit také jako první na světě podívat na Radeon X1950PRO pod Linuxem. X1950PRO je určen pro střední třídy high-výkonná grafická karta, která prodává za $ 200 USD. "

Pokus o instalaci Ubuntu (14.04)

i7 4702MQ, GT750M, 8GB RAM (HP Envy 17-j100ec)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.