Tak skusal som to s tym scritom ale tiez to nefunguje. Neviem ked dam do cronu ako prkaz firefox tak mi to dokaze otvorit firefox na ploche? Neviem lebo pri tom prikaze na nahravanie sa zapne vlc (graficke rozhranie). Tak ci s tym nema problem. Ale zase ked dam to ako si pisal s tym bash a cestou k tomu scriptu a kliknem v gnome-schedule na "Run task" tak mi to spusti vlc ale nie nahravanie. Iba pusti tu stanicu. Akoby to bralo iba cast prikazu
vlc -vvv udp://@239.255.12.4:1234 --sout="#std{access=file,mux=asf,dst=/home/xxx/yyy/cool.asf}"
a ten zbytok akoby ignorovalo. Kazdopadne neviem ako to spravit no :/ Studoval som aj ten prikaz at ale neide mi to. Bud zadavam zly syntax alebo to tiez nevie.
//asi som nasiel riesenie
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,11706.25.html#msg107843//No tak vyzera ze to funguje

Snad nenajdem nejaky dalsi problem. ten cron mi nezral ten prikaz lebo som nemal v ``. Takze nakoniec ten script vyzera takto
#!/bin/bash
export DISPLAY=:0.0
`/usr/bin/cvlc -vvv udp://@239.255.12.4:1234 --sout="#std{access=file,mux=asf,dst=/home/xxxx/yyyy/cool.asf}"`
A potom uz inym scriptom to ukladam do priecinka podla akualneho dna.
Vdaka vsetkym za pomoc