Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Samovolne stmaveni jasu obrazovky notebooku  (Přečteno 2398 krát)

Lvicatko

• Návštěvník
Samovolne stmaveni jasu obrazovky notebooku
« kdy: 06 Října 2009, 14:37:26 »
Ahoj, mam ASUS Z97V s grafikou nvidia 9650GT. Nestalo se nekomu ze se mu pri startu ubuntu ztmavil jas na minimum? Potom mi nabehne prihlasovaci obrazovka, prihlasim se se ztmavenym displejem a pak se rozsviti protoze to mam tak nastavene pres system->volby->sprava napajeni. Zkousel jsem i distribuci OpenSuse a delalo mi to to same. Problem s predchozi verzi ubuntu 8.10 tento problem nebyl. Diky za rady

nettezzaumana

• Host
Re: Samovolne stmaveni jasu obrazovky notebooku
« Odpověď #1 kdy: 06 Října 2009, 14:45:51 »
?pokud ti to dela jen pri behu na baterku, tak by to melo byt nastavene v biosu
pkud ti to dela i pri behu na ac adepter, tak se toho jde zbavit nekolika zpusoby, naprilad nejakym startup skriptem co ten jas prida .. a nebo jeste lepe prosetrenim, co ti ten jas ztlumuje

Lvicatko

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 14 Října 2009, 21:10:21 »
To ne, dela mi to jak na baterce tak na adapteru. Ptal jsem se tu na foru hlavne proto jestli nekdo nema stejny problem

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 14 Října 2009, 21:59:28 »
Ano robi to aj mne ale az po tom co zacnem skusat novu verziu ubuntu. Po prepnuti z nej to startuje ako tebe. Ak startujem po vypnuti do tej istej tak mi to nerobi. Ja to pripisujem inym ovladacom/nastaveni gr. karty. Tebe to robi pri pouzivani jedneho systemu?
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Lvicatko

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 15 Října 2009, 14:02:56 »
me to zacalo delat po upgradu na distribuci ubuntu 9.04. Pak jsem preinstaloval na Suse s KDE ale tam se mi sekal x-server tak jsem presel zpet.
Ja bych spis rekl ze se tam po tom startu zapne nejaka utilitka na jas displeje která chce mermomoci setrit, potvora...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.