Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nastavení efektů v compizconfig  (Přečteno 2686 krát)

MIKI30

• Návštěvník
Nastavení efektů v compizconfig
« kdy: 07 Října 2009, 18:30:33 »
Zdravím všechny Linuxáky i ty ostatní  ;)
Potřeboval bych poradit jak vyřešit takovou maličkost.Stáhl jsem si balíček CompizConfig abych si sám mohl nastavit jaké efekty chci použít.Problém je v tom,že když ty efekty vypnu z důvodu hraní her (dělá mi to neplechu tak,že mi vypadává hra) tak nevím jak to po dohrání hry zapnout zpátky.Když kliknu pravým na plochu,změnit pozadí plochy,efekty vzhledu, tak tam jsou tři položky(žádné,normální,extra) ale nějak mi chybí položka (vlastní).Může někdo poradit? Děkuji předem za radu jo a mám ubuntu 9.04. :)

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
Re: Nastavení efektů v compizconfig
« Odpověď #1 kdy: 07 Října 2009, 18:45:33 »
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #2 kdy: 07 Října 2009, 21:33:57 »
Skor si tu daj vyhladat fusion icon.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
« Odpověď #3 kdy: 07 Října 2009, 21:55:10 »
Já nevím ale fusion icon stejně pouze nasměruje na ccm. Alespoň mám takovou zkušenost.

aloisam

• Host
« Odpověď #4 kdy: 07 Října 2009, 22:01:25 »
Zdravím všechny Linuxáky i ty ostatní  ;)
Potřeboval bych poradit jak vyřešit takovou maličkost.Stáhl jsem si balíček CompizConfig abych si sám mohl nastavit jaké efekty chci použít.Problém je v tom,že když ty efekty vypnu z důvodu hraní her (dělá mi to neplechu tak,že mi vypadává hra) tak nevím jak to po dohrání hry zapnout zpátky.Když kliknu pravým na plochu,změnit pozadí plochy,efekty vzhledu, tak tam jsou tři položky(žádné,normální,extra) ale nějak mi chybí položka (vlastní).Může někdo poradit? Děkuji předem za radu jo a mám ubuntu 9.04. :)
nainstaluj si balík simple-ccsm pak se ti objeví ta nabídka vlastní ;-)

MIKI30

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 08 Října 2009, 15:01:17 »
Dík za radu,už to mám a funguje :)

TIBOR

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 08 Října 2009, 15:18:04 »
Já nevím ale fusion icon stejně pouze nasměruje na ccm. Alespoň mám takovou zkušenost.
Ja mam skusenost ze pokial vypnem compiz cez pravym na plochu ... tak sa mi po zapnuti resetnu nastavenia. Pokial to vypnem cez fusion icon a znovu zapnem tak mam nastavenia zachovane.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

aloisam

• Host
« Odpověď #7 kdy: 08 Října 2009, 15:27:19 »
Ja mam skusenost ze pokial vypnem compiz cez pravym na plochu ... tak sa mi po zapnuti resetnu nastavenia. Pokial to vypnem cez fusion icon a znovu zapnem tak mam nastavenia zachovane.
mně to s nainstalovaným simple-ccsm, přes tu nabídku vlastní funguje bez problémů..

ale kdo ví, dneska jsem zkusil zapnout v ccsm Blure a musel jsem dát Alt+F2 a poslepu napsat metacity --replace, protože mně všechno nač jsem klik, nebo otevřel zčernalo..

stalo se to už někomu?

TIBOR

• Závislák
« Odpověď #8 kdy: 08 Října 2009, 18:38:10 »
mně to s nainstalovaným simple-ccsm, přes tu nabídku vlastní funguje bez problémů..

ale kdo ví, dneska jsem zkusil zapnout v ccsm Blure a musel jsem dát Alt+F2 a poslepu napsat metacity --replace, protože mně všechno nač jsem klik, nebo otevřel zčernalo..

stalo se to už někomu?
To moze byt ovladacmi na gk.

aloisam

• Host
« Odpověď #9 kdy: 08 Října 2009, 19:04:46 »
mám grafiku intel, a jádro 2.6.30, povyšoval jsem právě kvůli ovladačům.. Nevím, jestli je to grafikou, všechny ostatní efekty jedou bez potíží.. takže mě to vlastně netrápí, ten efekt nepoužívám, díval jsem se jen co to dělá :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.