Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Anketa

Nový vzhled Karmic Koala je:

ošklivý jako...
29 (27.1%)
hnědá je ohraná
12 (11.2%)
mám neutrální názor
21 (19.6%)
mám výhrady, ale líbí se mi
22 (20.6%)
líbí se mi
23 (21.5%)

Celkem hlasů: 98

Hlasování ukončeno: 08 Listopadu 2009, 15:29:37

Autor Téma: Váš názor na nový vzhled Karmic Koala? (anketa)  (Přečteno 13241 krát)

Břeťa Král

• Návštěvník
  • Jsem takový, jaký jsem
Re: Váš názor na nový vzhled Karmic Koala? (anketa)
« Odpověď #25 kdy: 19 Října 2009, 20:18:23 »
je mi to jedno, stejně si jej upravím :-), ale docela pěkné je

corey_cavalera

• Host
« Odpověď #26 kdy: 19 Října 2009, 20:33:51 »
Hojte, mám rozporuplné pocity, není škaredé, ale mám jiný vkus, chtělo by to něco méně nápadného, čistého.. Líbí se mi třeba dust a jiné ikonky, mám hydroxygen. Jinak jsem si taky udělal vlastní barvu panelu který tak vypadá prostorověji, jednobarevný je takový nudný. Není to na první pohled zřejmé, uprostřed je světlejší a do horní a spodní části se ztmavuje (samozřejmě v barvách tématu), taky je lepší tenčí než je default, ale to už je jiné téma, PARDON 8-)
« Poslední změna: 21 Října 2009, 00:21:02 od corey_cavalera »

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #27 kdy: 20 Října 2009, 00:29:36 »
Hojte, mám rozporuplné pocity, není škaredé, ale mám jiný vkus, chtělo by to něco méně nápadného, čistého.. Líbí se mi třeba dust a jiné ikonky, mám oxygen. Jinak jsem si taky udělal vlastní barvu panelu který tak vypadá prostorověji, jednobarevný je takový nudný. Není to na první pohled zřejmé, uprostřed je světlejší a do horní a spodní části se ztmavuje (samozřejmě v barvách tématu), taky je lepší tenčí než je default, ale to už je jiné téma, PARDON 8-)

Pár kliků v Gimpu a je to :)
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

corey_cavalera

• Host
« Odpověď #28 kdy: 20 Října 2009, 01:00:24 »
Jasně, přesně o to jde, tak jednoduché a dle mého to vzhledu udělá velkou službu, panel je vidět téměř vždy. Já jsem to dělal v Inkscape, ale to je jedno:-)

Sešívaný

• Stálý člen
  • **
    • Osobní stránky
« Odpověď #29 kdy: 20 Října 2009, 06:48:23 »
Jasně, přesně o to jde, tak jednoduché a dle mého to vzhledu udělá velkou službu, panel je vidět téměř vždy. Já jsem to dělal v Inkscape, ale to je jedno:-)

Toto už páni designéři zkoušeli v 8.10. Nakonec to museli stáhnout, protože to řešení založené na obrázku na pozadí není variabilní. Někdo chce mít panel 24 pixelů, někdo 32, ale ten obrázek se neroztahuje (tedy aspoň tehdy ne). Ono udělat vzhled pro 10 milionů lidí je trošku jiná káva než si udělat vlastní vzhled sám pro sebe, potom jsou i triviální věci přinejmenším nesnadné.

bluewizard

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #30 kdy: 20 Října 2009, 20:28:23 »
Hojte, mám rozporuplné pocity, není škaredé, ale mám jiný vkus, chtělo by to něco méně nápadného, čistého.. Líbí se mi třeba dust a jiné ikonky, mám oxygen. Jinak jsem si taky udělal vlastní barvu panelu který tak vypadá prostorověji, jednobarevný je takový nudný. Není to na první pohled zřejmé, uprostřed je světlejší a do horní a spodní části se ztmavuje (samozřejmě v barvách tématu), taky je lepší tenčí než je default, ale to už je jiné téma, PARDON 8-)
Trocha OT: oxygen nebo hydroxygen, hydroxygen je totiž někde úplně jinde, ty používám pořád a jsou to snad jediné pěkné ikony, co na Ubuntu (GNU/Linux) existují ;-)
http://gnome-look.org/content/show.php/hydroxygen_iconset?content=88575

corey_cavalera

• Host
« Odpověď #31 kdy: 21 Října 2009, 00:19:11 »
Samozřejmě hydroxygen, omlouvám se za překlep, taky jsem lepší ikony nenašel.:-) Navíc je to velký balík takže pokryjí většinu aplikací, tlačítek apod. Děkuji za upozornění. Opraveno...
« Poslední změna: 21 Října 2009, 00:22:03 od corey_cavalera »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #32 kdy: 21 Října 2009, 07:54:40 »
Samozřejmě hydroxygen, omlouvám se za překlep, taky jsem lepší ikony nenašel.:-) Navíc je to velký balík takže pokryjí většinu aplikací, tlačítek apod. Děkuji za upozornění. Opraveno...
Pozeral som to a vyse 70MB na jednu temu? Mne to spadlo pri instalacii tej temy ale ak by sa nainstalovala tak to nespomaluje, pri takej velkosti? Nie su az privelmi kvalitne tie ikony?
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

corey_cavalera

• Host
« Odpověď #33 kdy: 21 Října 2009, 10:02:01 »
Ikony jsou ve standardních velikostech, balíček je tak velký, protože obsahuje velké množství ikon, jsou to vlastně různá témata v jednom, můžete si vybrat jakou barvu použít na složky, jak budou vypadat různé ikony.Žádné sekání.Přiložený obrázek u tématu vám napoví více.
« Poslední změna: 21 Října 2009, 10:04:35 od corey_cavalera »

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
« Odpověď #34 kdy: 22 Října 2009, 20:27:27 »
Ikony jsou ve standardních velikostech, balíček je tak velký, protože obsahuje velké množství ikon, jsou to vlastně různá témata v jednom, můžete si vybrat jakou barvu použít na složky, jak budou vypadat různé ikony.Žádné sekání.Přiložený obrázek u tématu vám napoví více.

Tohle mi chybělo. Bude to přehlednější. Ještě aby to uměl i krusader a budu slintat blahem. Nicméně spíše čekám od nové koaly rychlejší připojení k netu - načítání stránek - stará dobrá LTSka jela o mnoooho svižněji než 9.4.

Pro stvořitele ankety - chybí mi tam ještě dotaz nebo políčko(mohl jsem to upravit, ale k vůli sobě to dělat nebudu) -  na barvě nezáleží stejně si jej upravím podle sebe, což je moje volba.

thomaszko

• Aktivní člen
  • *
  • Never say never
« Odpověď #35 kdy: 27 Října 2009, 18:27:37 »
Me se libi, mensi zmena nezaskodi  :)
UBUNTU 14.04 LTS, Acer Aspire X600, HD 500GB,

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #36 kdy: 27 Října 2009, 20:16:48 »
Pozeral som to a vyse 70MB na jednu temu? Mne to spadlo pri instalacii tej temy ale ak by sa nainstalovala tak to nespomaluje, pri takej velkosti? Nie su az privelmi kvalitne tie ikony?

Ví někdo jak to korektně nainstalovat?
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

corey_cavalera

• Host
« Odpověď #37 kdy: 04 Listopadu 2009, 23:43:57 »
Já je instaloval přesně podle návodu na gnome-look. Když jsem OS dával nový, jen jsem je zkopíroval z domovského adresáře a potom hodil zpět namísto a nemusel znovu nastavovat. Nastavení se zapisuje do nějakého skriptu podle toho obrázku s ikonama. Není to moc složité.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.