Tak.. když už se to tu řeší, mám novou teorii.
Jedou v tom všichni a ani o tom neví! Zachraňte se dokud je čas!
Všechno to začalo tento rok...
Jednou, když šli Mark Shuttleworth, Steve Jobs a Bill Gates na kafe, napadlo je, jak konečně zničit ten zlý linux, který nejenom že je lepší než Windows, ale ještě mu k tomu ubírá procenta!
Bill říká: "Chlapi, konečně jsem to vymyslel. Jdete do toho se mnou? Samozřemě s provizí z výdělku."
Mark, Steve: "Jasně, řekni nám víc."
Bill: "Steve, ty chceš žačít dělat během dvou let ty nový iPhony, že jo?"
Steve: "Jasně. Méně funkcí, c00l vzhled. Plánujem se zbavit i toho dotykáče a barev."
Bill: "Dobře. *volá hlavním programátorům v MS* Tak, v Microsoftu začali tvořit nový software pro iPhone. Umožňuje sesíťovat všechny iPhony dohromady, jak jejich počet dosáhne jedné miliardy."
Steve: "Ale co to má společnýho s naším plánem?"
Bill: "Hned se dozvíš.. Mohl bys tento software dodávat předinstalovaný, ale skrytý?"
Steve: "Pro tebe všechno Bille."
Bill: "OK. Takže: Jak si miliarda lidí koupí nový iPhone nebo upgraduje software, náš program začne pracovat. Sesíťuje všechny iPhony dohromady a vytvoří obrovskýho spambota."
Mark: "A co já?"
Bill: "No ty jsi uvnitř linuxácký komunity. Budeš provádět výzkum, jaká je běžná konfigurace uživatele Ubuntu a naši programátoři podle toho navrhnou efektivní algoritmy."
Mark: "To by neměl být žádný problém. Hned napíšu hlavním lidem v Canonicalu, ať se soustředí na monitorování, necháme to třeba odesílat z programu Zdroje Softwaru, něco takovýho už tam je, ale mírně to vylepšíme..

Bude to posílat více dat a nezávisle na tom, jestli je funkce zapnutá."
Bill: "To zní dobře. Poslouchejte, řeknu vám další část plánu. Takže: Jak bude spambot vytvořen, Mark pošle do všech iPhonů ze svého openSUSE signál a vyčká určitou dobu, kterou naši programátoři vypočítají na základě výsledků z monitorování. Já to udělat nemůžu, můj Windows je tak děravý, že by mohl být náš plán odhalen. OK?"
Mark: "Jasně."
Bill: "Dobře. Po té době, která musí být naprosto přesně propočítaná, pošle spambot ping příkaz na všechny linuxové počítače. Kdyby to bylo nesprávně spočítáno, ping by je neshodil, tak si dejte pozor."
* Mark volá do Canonicalu *
Mark: "Je to domluvený. Zítra začneme s monitorováním."
Bill: "OK. Tím je naše debata u konce.. nezapomeňte, přísně tajné! Steve, dokončete ty nový iPhony co nejdřív. Tak zatím!"
Mark, Steve: "Nazdar, Bille."
V roce 2012 dosáhne počet černobílých iPhonů jedné miliardy.. pak IT svět zanikne.Prosím, nepodporuje to! Vše se může ještě změnit! Hlasujte v anketě.