Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: evolution - kontrola novych emailu  (Přečteno 2269 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
evolution - kontrola novych emailu
« kdy: 21 Října 2006, 20:44:47 »
Existuje nejaky aplet, ktery by mi kontroloval,jeslti prisly nejake nove emaily bez toho aniz bych musel spoustet evolution a klikat na odeslat/prijmout?
Dik!
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

poolee

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 21 Října 2006, 20:51:30 »
gnubiff

Vojtin

• Host
« Odpověď #2 kdy: 22 Října 2006, 14:32:44 »
mail-notification

kriloter

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 22 Října 2006, 15:00:10 »
gkrellm

XomboX

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 26 Října 2006, 23:08:53 »
Dík. Avšak jsem si stáhnul mail-notification-evolution a když ho spustím a chci si přidat schránku a vyberu typ "Evolution", tak mi to napise:
Kód: [Vybrat]
Nemohu se spojit s Evolution. Ujistěte se, že Evolution běží a že Evolution Mail Notification plugin je aktivní.To musím ještě něco nastavit? V Evolution jsme nic nenašel :-(
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

pf

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 27 Října 2006, 15:16:21 »
musi byt nainstalovany baliky mail-notification a mail-notification-evolution a hlavne evolution musi byt spustenej, jinak to nenotifikuje ani nejde nastavit ( ten mail-notification-evolution komunikuje s evolution data serverem, proto evolution musi byt spustenej)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.