Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: WIFI amilo Pa 3553  (Přečteno 1855 krát)

Lycanthropy

• Návštěvník
WIFI amilo Pa 3553
« kdy: 18 Října 2009, 21:42:43 »
Ahoj, chtel bych se zeptat mam notebook amilo pa3553 a tam se zapina wifina pres klavesovy zkratky ale v ubuntu ty zkratky nefungujou..Cetl sem prispevek ze by se to dalo udelat pres flash bios od fujitsu ale nechce se mi mit zase zapnutou wifinu porad..Nevite nekdo jak na to? nejak ji spustit aby svitila na notesu a fungovala celkove primo kdyz bezi system. Diky moc za odpoved, Tomas

Traste

• Návštěvník
Re: WIFI amilo Pa 3553
« Odpověď #1 kdy: 25 Října 2009, 20:03:48 »
Čau tomáši mám tentýž noťas jako ty, omlouvám se předem, že ti nepomůžu, ale požádám o pomoc tebe. máš nainstalované ovladače wifiny? jak jsi to udělal? Já nejsem v ubuntu jaunty schopen nainstalovat ovladače wifiny a zvuku, nevíš jak na to? díky moc David

ch0un0ky

• Host
« Odpověď #2 kdy: 30 Října 2009, 19:33:08 »
Zdravim, mam stejny notebook, staci aktualizace biosu, pak v nem jide nastavit aby po startu byla wifi zapnuta. V 9.04 a v 9.10 neni treba zadne ovladace instalovat pokud mate Ralink wifi kartu, jsou obsazene v ubuntu.

Traste

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 18 Listopadu 2009, 19:04:10 »
ano, problém vyřešen. ze stránek výrobce stačilo stáhnout soubor FLASHbios a nastavit neustále zapnutou wifinu (nepotřebuju ji vypínat - je to nepraktické čekat ze startu systému než naběhne příslušná aplikace)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.