Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nezapne sa pidgin [vyřešeno]  (Přečteno 860 krát)

pavol71

• Návštěvník
Nezapne sa pidgin [vyřešeno]
« kdy: 29 Října 2009, 16:53:06 »
Ahojte, neviem, či som to dobre zaradil ak nie tak prosím o presunutie do spravnej témy mam taký problem mam pidgin 2.5.5 a ked ho dam spustiť tak sa mi zobrazi iba na dolnej lište obalka ale pidgin sa nespusti ked kliknem na obalku tak tam piše :1.xx (xx - sú dve vždy iné čisla) a ked vypinam počitač tak sa napiše, že program pidgin neodpoveda. Ale ked som skusil spustiť pidgin na tom istom počitači v bratovom profile tak to normalne funguje :-) Prosím o pomoc a všetkým ďakujem :-)
« Poslední změna: 29 Října 2009, 18:51:34 od kiklhorn »

Šuohob

• Závislák
Re: Nezapne sa pidgin
« Odpověď #1 kdy: 29 Října 2009, 17:15:41 »
zkus prejmenovat/smazat slozku .purple ve tvem domovskem adresari. Obsahuje konfiguraci pidginu a historii konverzaci. Po dalsim spusteni si ji pidgin vytvori znova a ty si budes muset znovu nastavit ucet, heslo atd. pak by pidgin mel chodit.
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

pavol71

• Návštěvník
Re: Nezapne sa pidgin
« Odpověď #2 kdy: 29 Října 2009, 17:38:02 »
zkus prejmenovat/smazat slozku .purple ve tvem domovskem adresari. Obsahuje konfiguraci pidginu a historii konverzaci. Po dalsim spusteni si ji pidgin vytvori znova a ty si budes muset znovu nastavit ucet, heslo atd. pak by pidgin mel chodit.
Ďakujem veľmi pekne veľmi si mi pomohol :-) a hned vo dvoch veciach lebo už viem aj kam uklada historiu konverzacii :-) ešte raz vďaka

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.