Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: totalne rozhozene barvy(9.10)  (Přečteno 2615 krát)

kafooo

• Návštěvník
totalne rozhozene barvy(9.10)
« kdy: 30 Října 2009, 22:18:18 »
Nazdarek,

dneska jsem si hodil 9.10, par chybicek to sice ma, ale nic ta podstatneo jako to, ze u videi mam rozhozene barvy (priklad zde:

Na 9.04 jelo vse v poradku, zde mi to dela pouze u videi, jinak vse jede v pohode... dela to u vsech vyzkousenych prehravacu ... grafiku mam Nvidii 8200 ci tak nejak ....  

Jop, a v youtube a celkove flashi mi vsechny videa jedou v poradku...

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: totalne rozhozene barvy(9.10)
« Odpověď #1 kdy: 30 Října 2009, 23:15:25 »
Upravit → Nastavení → Zobrazení → Vyvážení barev → Odstín

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2009, 14:15:20 »
Co to máš za vražednou tapetu?  :o
Šmoulové by tam vypadali naprosto přirozeně ;D.
Dělá ti to ve všech přehrávačích nebo jen v VLC?
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

kafooo

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 31 Října 2009, 21:10:54 »
Tapeta je tato :

Smouly jsem neskousel, kazdopadne, vojtechova rada fungovala, ten posuvnik byl v uplne jinych koncinach, nez by mel byt :D

NoWin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 31 Října 2009, 22:45:42 »
Tapeta je tato :

Smouly jsem neskousel, kazdopadne, vojtechova rada fungovala, ten posuvnik byl v uplne jinych koncinach, nez by mel byt :D
Jéžiš, já tam čekal nějakou mrtvolu a ne menstruující *náctku, která si zjevně ve svým krvácení vyžívá ;D

kafooo

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 01 Listopadu 2009, 10:27:22 »
Tapeta je tato :

Jéžiš, já tam čekal nějakou mrtvolu a ne menstruující *náctku, která si zjevně ve svým krvácení vyžívá ;D

priznavam, tohle me nenapadlo :D

uburulezz

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 01 Listopadu 2009, 12:18:48 »

Zdravím moc se omlouvám za stupidní dotaz, výše uvednou cestu najdu přesně kde?? To je cesta v systému nebo přehrávači? dá se to někde nastavit v systém-správa systém-volby? případně nedá se to globálně nastavit někde v konfiguračním souboru pro všechny přehrávače? mám pocit že při upgrade na karmic koalu jak se to semtam zeptá zda zachovat či nahradit kofigurační soubor jsem se někde utnul..:) jinak mám nvidii 8800GTS a používám akt. ovladač 185. díky za odpověď nevím si s tím rady a ty modré barvy už mě fakt vytáčí:D

Vergillius

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 01 Listopadu 2009, 15:14:00 »

Zdravím moc se omlouvám za stupidní dotaz, výše uvednou cestu najdu přesně kde?? To je cesta v systému nebo přehrávači? dá se to někde nastavit v systém-správa systém-volby? případně nedá se to globálně nastavit někde v konfiguračním souboru pro všechny přehrávače? mám pocit že při upgrade na karmic koalu jak se to semtam zeptá zda zachovat či nahradit kofigurační soubor jsem se někde utnul..:) jinak mám nvidii 8800GTS a používám akt. ovladač 185. díky za odpověď nevím si s tím rady a ty modré barvy už mě fakt vytáčí:D

Nastavuje se to přímo v přehrávači, tohle je cesta pro totem.
Pravda prochází třemi fázemi.
1) je zesměšňována
2) je jí násilně odporováno 3) je přijata jako samozřejmý fakt

NoWin

• Host
« Odpověď #8 kdy: 01 Listopadu 2009, 15:33:02 »
Tapeta je tato :

priznavam, tohle me nenapadlo :D
Tak proč myslíš, že má právě prsty nejvíc od krve? ;D

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #9 kdy: 01 Listopadu 2009, 18:12:44 »
Taky mě to překvapilo pač jsem čekal mrtvolu ;D. Je to kapku divné a dá se to opravdu vysvětlovat všelijak.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.