Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Rada  (Přečteno 975 krát)

Kumar

• Návštěvník
Rada
« kdy: 30 Října 2009, 22:35:56 »
Mam taký problém ľudia. Dajme tomu že si otvorím terminál spolu s mozillou. Dám si okná vedľa seba aby som videl obe súčasne. Surfujem po internete, a ked chcem niečo napísať do terminálu tak musím kliknúť na terminál dole v paneli aby sa mi vysvietil. Keď kliknem priamo na terminal (myslím "tabuľku" na ploche) tak sa do neho nedá písať. Neviem či som to dostatočne vysvetlil ... neviem no ale mne to ide na nervy, viem že v minulej verzii to pekne fungovalo. Tak neviem či sa to dá nejak nastaviť.

Mám Ubuntu 9.10 inštalovaný na čistú partíciu

//tak skusal som a zistil ze take chyby mi robi iba ked mam zapnute screenlety...tiez nemozem mazat za pomoci delete a ine klavesove skratky nefunguju
« Poslední změna: 30 Října 2009, 23:19:03 od Kumar »

vlabra

• Návštěvník
Re: Rada
« Odpověď #1 kdy: 30 Října 2009, 23:23:05 »
Vypadá to na nějaký problém se správcem oken. Používáte Gnome, KDE či něco jiného (Ubunku/Kubuntu/**buntu)?
Před chvílí se mi dostahovalo Ubuntu 9.10 ale už nemám čas to vyzkoušet. Taky by se hodila informace o grafické kartě, tam taky může být problém.

Kumar

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Října 2009, 23:28:19 »
Tak keď vypnem Screenlety tak všetko pekne ide. Mám GeForce 9600M GT a Ubuntu 9.10

vlabra

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 31 Října 2009, 02:35:54 »
Tak to asi bude něco shnilého ve státě Dánském ;). Bohužel se Screenlety nemohu sloužit :(, nepoužívám je.
Jedině zkusit aktualizovat ovladač grafiky, a screenlets-manager (eventuelně á la Windows, vystoupit a nastoupit :))

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.