Ty jsi taky kverulant... to je zajímavé, že mně to funguje... chce to trochu pozitivního přístupu 
Trochu jako si někdo opakovaně stěžuje v hospodě na nedotočený pivo (a otravuje tím společnost). Vždyť svět je tak krásnej a někomu vadí centimert dva podmíra. Starej kverulant... :-)
O Ubuntu One:V jednom kompu jsem vytvořil ve složce Ubuntu One 6 podsložek a naládoval je soubory. Provedla se synchronizace. Doma jsem zjistil, že v domácím počítači mám složek i souborů polovinu. Koukl jsem se na web a tam je zase jiná sbírka souborů (některé navíc). Takto to mám už asi měsíc. Něco někde přidám, někde se soubor či složka objeví, jinde ne. Ve složce klepnu na připojit a problikne pouze Připojuji a vrátí se připojit. Ikona se tváří, že je připojena a píše "Vaše soubory jsou aktuální". Prostě ruská ruleta. Ale je to beta, tak jsem trpělivý, jenom si nejsem jistý, jestli bych to tlačil hned do distra.
Vše je na U9.10, dva jsou v lokální síti, jeden je doma, jeden je připojen přes hamachi. Ukázka "synchronizovaných adresářů" (Vaše soubory jsou aktuální) a obsahu Ubuntu One na webu je dole.
Pozitivního na tom je, že je to skvělý nápad a když to někdo dodělá tak, že to bude fungovat, tak to budu používat...
[attachment deleted by admin]