Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Tuhne v gnome po přechodu na 9.10  (Přečteno 759 krát)

tomk

• Návštěvník
Tuhne v gnome po přechodu na 9.10
« kdy: 06 Listopadu 2009, 13:25:37 »
Dobrý den
Po automatické aktualizaci z verze 9.04 na 9.10 se nainstalovalo jádro 2.6.31-14-generic a po přihlášení do ubuntu tak do 2-3 minut PC uplně vytuhne. Je mu jedno co jsem zrovna spustil nebo nedělám nic. Pokud se přihlásím v recovery mode do konzole tam můžu pracovat jak dlouho chci. V případě že si při naběhnutí systému zvolím starší jádro 2.6.28-16-generic tak se zdá že všecno funguje bez problému.
Co by jsem si měl zjistit ? Žáden log mi asi nepomůže když to udělá i v případě že po prihlášení na nic nešáhnu a ono to taky vytuhne. Kromě default instalace jsem tam dohrál akorát sambu už ve verzi 9.04.

janmil

• Návštěvník
Re: Tuhne v gnome po přechodu na 9.10
« Odpověď #1 kdy: 07 Listopadu 2009, 13:44:22 »
Dobrý den
Po automatické aktualizaci z verze 9.04 na 9.10 se nainstalovalo jádro 2.6.31-14-generic a po přihlášení do ubuntu tak do 2-3 minut PC uplně vytuhne. Je mu jedno co jsem zrovna spustil nebo nedělám nic. Pokud se přihlásím v recovery mode do konzole tam můžu pracovat jak dlouho chci. V případě že si při naběhnutí systému zvolím starší jádro 2.6.28-16-generic tak se zdá že všecno funguje bez problému.
Co by jsem si měl zjistit ? Žáden log mi asi nepomůže když to udělá i v případě že po prihlášení na nic nešáhnu a ono to taky vytuhne. Kromě default instalace jsem tam dohrál akorát sambu už ve verzi 9.04.
Ja som mal podobný problém viz môj príspevok v : http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,40751.0/topicseen.html
vyriešilo to  jadro 2.6.31-14-server, s týmto jadrom to funguje.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.