Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Přestal fungovat zvuk [vyřešeno]  (Přečteno 1972 krát)

drude

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 99
    • Zobrazit profil
Přestal fungovat zvuk [vyřešeno]
« kdy: 06 Listopad 2009, 13:59:48 »
Dobrý, přestal fungovat zvuk na Asusu - nevím co s tím, vše se jakoby přehrává, zvuk ale nejde.

Kód: [Vybrat]
koty@koty-laptop:~$ aplay -l
**** Seznam PLAYBACK Hardwarových zařízení ****
karta 0: SB [HDA ATI SB], zařízení 0: ALC660-VD Analog [ALC660-VD Analog]
  Podzařízení: 1/1
  Podzařízení #0: subdevice #0
karta 0: SB [HDA ATI SB], zařízení 6: Si3054 Modem [Si3054 Modem]
  Podzařízení: 0/1
  Podzařízení #0: subdevice #0

Kód: [Vybrat]
00:14.2 Audio device: ATI Technologies Inc SBx00 Azalia (Intel HDA)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Device 1339
Flags: bus master, slow devsel, latency 64, IRQ 16
Memory at febf4000 (64-bit, non-prefetchable) [size=16K]
Capabilities: <access denied>
Kernel driver in use: HDA Intel
Kernel modules: snd-hda-intel

Přitom před restartem šel, nevíte někdo v čem může být chyba? V alsamixéru je vše zapnuté na max.
« Poslední změna: 08 Listopad 2009, 23:54:04 od kiklhorn »

jirkajirka

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
Re: Přestal fungovat zvuk
« Odpověď #1 kdy: 06 Listopad 2009, 15:00:36 »
Stejný problém jsem měl před necelým měsícem. Já ho ale vyřešil přechodem na Ubuntu 9.10 a teď už mi vše funguje.

drude

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 99
    • Zobrazit profil
Re: Přestal fungovat zvuk
« Odpověď #2 kdy: 07 Listopad 2009, 14:17:25 »
Stejný problém jsem měl před necelým měsícem. Já ho ale vyřešil přechodem na Ubuntu 9.10 a teď už mi vše funguje.
Mám Ubuntu 9.10 :)

Peterx

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 403
    • Zobrazit profil
Re: Přestal fungovat zvuk
« Odpověď #3 kdy: 07 Listopad 2009, 21:10:11 »
mne sa to stalo tiez.. prave som to zistil...
Nepozna zvukovku, aj ked pred tym slapala..
cudne

drude

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 99
    • Zobrazit profil
Re: Přestal fungovat zvuk
« Odpověď #4 kdy: 08 Listopad 2009, 11:37:26 »
mne sa to stalo tiez.. prave som to zistil...
Nepozna zvukovku, aj ked pred tym slapala..
cudne
Přesně to se stalo, hrálo to, pak restart a nic.

drude

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 99
    • Zobrazit profil
Re: Přestal fungovat zvuk
« Odpověď #5 kdy: 08 Listopad 2009, 20:14:44 »
Vyřešeno - odinstalován Amarok a přeinstalována Alsa.

Peterx

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 403
    • Zobrazit profil
Re: Přestal fungovat zvuk [vyřešeno]
« Odpověď #6 kdy: 09 Listopad 2009, 06:52:19 »
Ako preinstalovat alsu?

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

Peterx

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 403
    • Zobrazit profil
Re: Přestal fungovat zvuk [vyřešeno]
« Odpověď #8 kdy: 09 Listopad 2009, 08:40:02 »
Dik, to vyskusam