Tak jsem si přečetl váš článek..... no je to tak na 50%. Souhlasím s tím, že ty návody na wiki nebo odpovědi některých členů zde na foru nejsou pokaždé jak by jsme čekali. Nicméně k Linuxu jsem přešel před už více jak rokem a v současné době bych dostal infarkt pokud by mi někdo zdělil - od 1.12.2009 komunita "Linux" končí a budou se používat pouze windows. A to co píšete jsou přesně moje pocity, když jsem začínal. Wiki se mi zdála nějak nedotažená, vždycky něco chybělo ..... teď wiki používám o poznání méně - skoro vůbec. Instalace a nastavení systému mi trvá cca 3-4 hodiny záleží jak zrovna funguje internet

a pak už nic neřeším - funguje bez chybičky.
Na tomto foru jsou v 90% procentech všechny odpovědi. Vlastně nikdy jsem se nesetkal s vysloveně špatnou odpovědí. Porovnám například s forem na joomlaportal je to tady nebe. Ano odpověď "co takhle zkusit nejdříve google a pak se tady zeptat" je absolutní nehoráznost souhlasím.
Tak abych to shrnul. Jsem rád že funguje toto forum a pokud je to v mých silách i pomůžu. Pro tu neúplnost a malou srozumitelnost jsem si založil vlastní stránky, kde se snažím ty návodu dělat tak, aby i úplný začátečník pochopil.... v současné době však zápasím právě s tou joomlou

PS: jo a naučil jsem se, že v Linuxu je vždy to nejsprávnější řešení to nejjednodušší - jenom je problém ho najít.
A mám 35 let. Syn (13) používá Mandrivu, manželce to je jedno............ naschle