Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak poznám které eXecutable jsou programy a které jen bůhví jaké utility.  (Přečteno 5793 krát)

Šuohob

• Závislák
:o tak to je ale brutální lenost, pohnout prstem o 4cm dál
anglickou klávesnici na tebe!

Ano, je to brutalni lenost (nekdy me to docela bere), ja MAM anglickou klavecnici :D hehe proste sila zvyku
Proč si nedáš CZ-QWERTY jako mám já? :)

mno ceskou klavesnici nemam rad, klavesy ktery potrebuju tj /<>(){}[] atd nejsou naspravnych mistech ;)
Pokud vím, tak u anglický tomu taky tak není (nebo mi při výrobě klávesnice zpřeházeli čudlíky) :D
Ale na to se dá zvyknout, na Amize jsem míval taky anglickou. Ale QWERTZ mi pod ruce nesmí!

JJ, QWERTZ je hrozna :D. jsem proste zvykly na anglickou, protoze neustale smolim nejak skripty a nejak se mi nechce zjistovat, kde se nachazi ktera klavesa kdys prepnu rozlozeni
Tak dlouho se vrzá s Acerem, až se displej utrhne.

NoWin

• Host
:o tak to je ale brutální lenost, pohnout prstem o 4cm dál
anglickou klávesnici na tebe!

Ano, je to brutalni lenost (nekdy me to docela bere), ja MAM anglickou klavecnici :D hehe proste sila zvyku
Proč si nedáš CZ-QWERTY jako mám já? :)

mno ceskou klavesnici nemam rad, klavesy ktery potrebuju tj /<>(){}[] atd nejsou naspravnych mistech ;)
Pokud vím, tak u anglický tomu taky tak není (nebo mi při výrobě klávesnice zpřeházeli čudlíky) :D
Ale na to se dá zvyknout, na Amize jsem míval taky anglickou. Ale QWERTZ mi pod ruce nesmí!

JJ, QWERTZ je hrozna :D. jsem proste zvykly na anglickou, protoze neustale smolim nejak skripty a nejak se mi nechce zjistovat, kde se nachazi ktera klavesa kdys prepnu rozlozeni
To já je taky smolím, no problemo, akorát jsem z počátku nemohl najít:
{ (R-ALT + B)
} (R-ALT + N)
` (R-ALT + H)
ale už to mám namapovaný v CML, tak v poho ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.