Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wesnoth addon offline [vyřešeno]  (Přečteno 1201 krát)

mcz

• Návštěvník
wesnoth addon offline [vyřešeno]
« kdy: 16 Listopadu 2009, 12:00:04 »
Nevíte náhodou někdo jak by se daly doinstalovat nové kampaně do Wesnothu ručně? Stáhl jsem balíčky ze serveru, je tam (v balíčku) vždy adresář + cfg file. Ale mám Ubuntu na jiném PC tak to musím nainstalovat ručně. Nemohu se připojit na addon server přímo z Wesnothu, kde by se to asi nainstalovalo jaksi samo. Podle otevřeného cfg jsem to nepoznal. Umístil jsem adresář s kampaní kam patří (dle cfg) ale ještě se to asi musí někde doskriptovat(?), v nabídce tažení se to neobjevilo. Googlil jsem ale nic.
« Poslední změna: 22 Listopadu 2009, 00:10:18 od kiklhorn »

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
Re: wesnoth addon offline
« Odpověď #1 kdy: 16 Listopadu 2009, 14:30:33 »
Teď jsem to zkoušel (Wesnoth 1.6, Debian Sid) - stačilo obsah tarballu nasypat do ~/.wesnoth1.6/data/campaigns/, restartovat Wesnoth a jelo to
NB: ASUS X53U - AMD Brazos E450; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE 4.14)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

mcz

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Listopadu 2009, 15:26:16 »
Ano, tak jsem to pochopil taky. Ale v tom taru je kromě adresáře s kampaní i jeden cfg soubor (v tom balíčku, co jsem si stáhnul já) a ten nevím kam patří. Teď jsem se dopátral, že snad do adresáře ../data/core. Uvidíme. Jdu to zkusit.

Yontalcar

• Stálý člen
  • **
  • Semper fidelis
« Odpověď #3 kdy: 16 Listopadu 2009, 17:50:17 »
jeden .cfg soubor jsem našel u kampaně Return from Captivity - ten se při instalaci nakopíroval taky do ~/.wesnoth1.6/data/campaigns/
NB: ASUS X53U - AMD Brazos E450; Debian GNU/Linux Sid amd64 (KDE 4.14)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. - Albert Einstein

mcz

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 20 Listopadu 2009, 21:39:23 »
Asi je to tak. Zkusil jsem ten cfg nakopírovat jak píšeš. Už to chodí.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.