Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Empathy autostart/stav po spusteni  (Přečteno 1985 krát)

smurfik

• Návštěvník
Empathy autostart/stav po spusteni
« kdy: 30 Listopadu 2009, 10:41:29 »
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak mám nastavit abych hned po spuštení ubunta měl zapnutou empathy a stav byl nastaveny na "zaneprázdněný". Děkuji moc:-)

aloisam

• Host
Re: Empathy autostart/stav po spusteni
« Odpověď #1 kdy: 30 Listopadu 2009, 13:08:16 »
Systém→Volby→Aplikace spouštěné..→Přidat Zadej nějakej název a příkaz empathy, to druhý nevím.

smurfik

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Listopadu 2009, 13:13:20 »
Dík, dík moc, bez toho nastavení stavu se mě to ale moc nechce davat automaticky, kdyby někdo vedel budu moc rad.

Kedrigern

« Odpověď #3 kdy: 30 Listopadu 2009, 14:15:53 »
Nelze to vysvětlit tomu aplettu, jak se přes něj dají natavovat stavy a i odhlašovat/vypínat? Já ho nepoužívám, tak nevím...

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #4 kdy: 30 Listopadu 2009, 15:59:47 »
Zajímavej dotaz. Já spouštím Empathy taky automaticky při startu, ale stav online my vyhovuje, takže jsem to neřešil. Řekl bych, že to půjde nastavit nějakým parametrem při spouštění. Já zatím znám jenom parametr "-h", který způsobí, že po startu je okno s kontakty skryté.

Zkoušel jsem hledat na netu, ale žádný help či dokumentaci k Empathy se mi nepodařilo najít. Doma zkusím osvědčené
Kód: [Vybrat]
man empathyči
Kód: [Vybrat]
empathy --helpSnad tam bude nějaký hint.
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #5 kdy: 01 Prosince 2009, 10:28:54 »
Tak jsem koukal do helpu a žádným parametrem se stav po spuštění nastavit nedá. Asi si budeme muset počkat, jestli se tato možnost objeví v nějaké další verzi.
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

smurfik

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 02 Prosince 2009, 10:09:37 »
No nevadi tak si na to budu muset zvyknout:-) Stejne dik hodi se me i to "Nezobrazovat seznam kontaktů po spuštění".

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.