Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s kurzorem myši [vyřešeno]  (Přečteno 2073 krát)

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
Problém s kurzorem myši [vyřešeno]
« kdy: 30 Listopadu 2009, 12:58:13 »
Zdravíčko Ubunťáci,
stáhnul jsem si pár ukazatelů myš. Všimnul jsem si že ať stáhnu jakoukoliv sadu kurzorů z gnome look tak pokaždé chybí taková ta šipka a u ní hodiny (tz. Práce na pozadí). Zajímalo by mě docela proč? Co dělám špatně, proč tam pokaždé ten jeden ukazatel není?
« Poslední změna: 30 Listopadu 2009, 19:46:33 od kiklhorn »
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Re: Problém s kurzorem myši.Problém s kurzorem myši.
« Odpověď #1 kdy: 30 Listopadu 2009, 14:46:44 »
A není tam jiný kurzor??? Třeba u Jaguaru je to otáčející se duhové kolečko. Stáhni několik témat, přetáhni je do .icons a hlavně se mrkni na kurzory, jestli tam jsou všechny a správně nazvaný. určitě najdeš spoustu témat, které "Práce na pozadí" (nevím, jak to je teď v AJ) mají.
Z gnome-look.org si zkus stáhnout třeba Shere_Khan_X, Neutral_Plus a Neutral_Plus_Inv - ty tento kurzor mají.
« Poslední změna: 30 Listopadu 2009, 14:51:58 od marp »
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
Re: Problém s kurzorem myši
« Odpověď #2 kdy: 30 Listopadu 2009, 18:29:14 »
Shere_Khan_X funguje, a už vím proč. U mé 9.04 je zapotřebí po aplikování kurzoru restartovat Xka. Ctrl+Alt+Backspace, pak je to Ok.
Bohužel všimnil jsem si toho až před chvilkou protože jsem stáhnul aktualizace které vyžadovaly restart OS. Takže vše funguje tak jak má, prostě nepozornost. Děkuji moc, něco jako je khan jsem hledal už dlouho :D
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Re: Problém s kurzorem myši [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 30 Listopadu 2009, 21:54:33 »
Jsem rád, že to funguje, Shere_Khan_X je velice atraktivní kurzor, ale i ty další, co jsem uvedl  ;)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.