Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Microsoft mouse 5000  (Přečteno 2159 krát)

mmichal

• Návštěvník
Microsoft mouse 5000
« kdy: 01 Prosince 2009, 23:05:03 »
Problemy s Microsoft mouse 5000.

Caute mam problem mam spominanu mys 5000 a mam jeden problem aj ked sa pripoji tak sa po neakom case sam odpoji. Na obrazovke vydim ze na par sekund z obrazovky aj samotne bluetooth tak si myslim ze sa celkom odpoji neviem ci je zli hardware ako blue... alebo ci soft. nestretol sa niekto z podobnym problemom??? Diki vopred vsetkym kto neco napise
« Poslední změna: 01 Prosince 2009, 23:09:23 od mmichal »

NoWin

• Host
Re: Microsoft mouse 5000
« Odpověď #1 kdy: 01 Prosince 2009, 23:06:31 »
Hmmm...

mmichal

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 01 Prosince 2009, 23:11:52 »
Problemy s Microsoft mouse 5000.

Caute mam problem mam spominanu mys 5000 a mam jeden problem aj ked sa pripoji tak sa po neakom case sam odpoji. Na obrazovke vydim ze na par sekund z obrazovky aj samotne bluetooth tak si myslim ze sa celkom odpoji neviem ci je zli hardware ako blue... alebo ci soft. nestretol sa niekto z podobnym problemom??? Diki vopred vsetkym kto neco napise

este by som chcel dodat ze ked sa uz odpoji a nejde spet automaticky pripoit tak sa to uz neda vobec do restaertu celeho notebooku na notebooku mam blue. ktore nejde pod linuxom vobec neni ovladac co som sa docital. tak tu mam externe to mi ide bez problemov az natu mys

Luban

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 02 Prosince 2009, 11:48:47 »
Tuhle myš mám u ntb taky přes Bluetooth. Rozcházel jsem ji pár desítek minut :(. Ale šlape jak hodinky :).
Večer, až budu u ntb, mrknu, co vše provedl, aby makala a postnu to sem (pokud někdo nebude rychlejší).

mmichal

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 02 Prosince 2009, 12:09:12 »
Tuhle myš mám u ntb taky přes Bluetooth. Rozcházel jsem ji pár desítek minut :(. Ale šlape jak hodinky :).
Večer, až budu u ntb, mrknu, co vše provedl, aby makala a postnu to sem (pokud někdo nebude rychlejší).
Dakujem bude ti velmi vdacny velmi tim pomozes :)

Luban

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 02 Prosince 2009, 23:28:49 »
Tak jsem to objevil. Postupoval jsem podle tohoto návodu
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,29341.0.html

mmichal

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 03 Prosince 2009, 06:28:54 »
Tak jsem to objevil. Postupoval jsem podle tohoto návodu
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,29341.0.html
hmmm na par sekund to pomohlo potom sa to zopakovalo :( mys sa odpojila
mam este otazku ja pouzivam na bue... spravca bluetooth pre gnome. uz ma napadlo ze ci nemoze byt problem tam, lebo vsetci spominate neaky Bluetooth Applet nemoze byt problem aj tam?  lebo ja vydim na obrazovke ako ikona blue... zmyzne na par sekund (mys sa odpoji) a potom sa znova objavy niekedy mys naskoci ale zasa niekedy uz vobec a nejde potom uz pripojit az do restartu os.
No a este skusim si pozicat bluetoot od znameho ci sa to nahodou nedokaslalo hardware ale to pochybujem ... ale skusim
Ak by ti este nieco napadlo budem vdacny ak napises :) kazdopadne dakujem moooooc
« Poslední změna: 03 Prosince 2009, 06:35:45 od mmichal »

mmichal

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 04 Prosince 2009, 19:57:52 »
Hmmm problem vyrieseny nekompatybilny hardware bluetooth. Uz som to vyriesil.
Problem bol na bluetooth nebolo to 100 kompatibylne z ovladacom :) uz mam druhe od znameho som to vymenil on pouziva win tam to slape bez problemov a ja som si nechal to jeho. :) tak uz je to pohode. ale mam problem ze ked mys sa da uspory tak to musim na novo conect. ale inak to je v pohode malo kedy to je tak ze to je na uspotnom vedsinou stale pravujem. ale ak by to nekto vedel vyriesit tak by som bol rad :)
ale dakujem za rady lebo bez nich by som to aj tak nespravil ani na tomto bluetooth

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.