Zkusím to ještě trochu rozepsat. Kdysi jsem chvilku hrál Travian, nicméně na tom mě štvaly čekací doby - muselo se hrát, když chtěla hra, ne když jsem chtěl já. Před pár dny jsem zkusil Dark Orbit, celý nadšený z toho, že se tam dá dělat i něco jiného než klikat na odkazy, a hrát můžu kdy chcu, nicméně tam zas chybí jakékoliv budování čehokoliv, obchodování, a celé je to jen o střílení jiných lodí, nic víc. Co se týče reklam, ať tam klidně jsou, nějak si na sebe ten server vydělat musí, jen mě štve ten přístup "zaplať si a dostaneš lepší /něco/", ale to bych asi oželel. No a vzhledem k tomu, že to nebude hlavní náplň mých dnů, nebude nejvhodnější hra, která se hraje na "věky" a po každém ukončení věku se všecko smaže.
Asi jsu docela náročný, ale strašně rád bych si občas něco zahrál, nechce se mi restartovat do widows, s virtuální mašinou ani wine to z nějakého důvodu nemám nijak slavné, kdovíjak výkonný počítač taky nemám a z her na wiki mi skoro žádná nejede. Tak chci zkusit tuto cestu.