Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém se stahováním souborů typu exe  (Přečteno 1566 krát)

miki99

• Návštěvník
Problém se stahováním souborů typu exe
« kdy: 14 Prosince 2009, 21:16:51 »
Ahoj, nejdou mi stáhnout soubory typu exe, zobrazuje se mi že pro tento soubor není nainstalována žádná aplikace. Jakou aplikaci musim nainstalovat?

NoWin

• Host
Re: Problém se stahováním souborů typu exe
« Odpověď #1 kdy: 14 Prosince 2009, 21:19:53 »
Ahoj, nejdou mi stáhnout soubory typu exe, zobrazuje se mi že pro tento soubor není nainstalována žádná aplikace. Jakou aplikaci musim nainstalovat?
Synku, co s tím EXE souborem chceš v Ubuntu dělat?!
V dialogu Firefoxu si nemůžeš zvolit stažení souboru?

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 14 Prosince 2009, 21:54:19 »
.exe je Windows soubor s programem, s tím ubuntu moc neuděláš, spíš hledej něco co umí podobnou věc na linux, ale jestli to musíš spustit tak
http://wiki.ubuntu.cz/Wine
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

petergula

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 15 Prosince 2009, 02:51:47 »
Ty tie subory stahujes, alebo pustas, lebo to je trosku rozdiel :). Stahovat samozrejme idu, ajked bez wine s nimi v linuxe vela neurobis(popr. ked si ich chces stiahnut, aby si s nimi neskor pod MS Windowsom nieco urobil), ale priamo otvarat z prehliadaca to nejak straca zmysel.
ntbk Dell 6420 (Amd Ati, Intel i7, 4GB RAM, 256GB SSD ...)
secondary/u svokrovcov:
Xubuntu (64bit) ntbk Asus A6Je (Ati X1450, Intel Core2Duo T5500, 2.5GB RAM ...)

NoWin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 16 Prosince 2009, 09:19:25 »
Ty tie subory stahujes, alebo pustas, lebo to je trosku rozdiel :). Stahovat samozrejme idu, ajked bez wine s nimi v linuxe vela neurobis(popr. ked si ich chces stiahnut, aby si s nimi neskor pod MS Windowsom nieco urobil), ale priamo otvarat z prehliadaca to nejak straca zmysel.
Neco se s tím přece jen dá udělat, dají se dekomprimovat jako normální archiv ;)

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #5 kdy: 16 Prosince 2009, 09:42:20 »

Myslím, že na linuxových fórech se toho moc o .exe a všeobecně o MS Windows nedozvíš  ;)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.