Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: bootovanie a wine  (Přečteno 1066 krát)

eGr33n

• Návštěvník
bootovanie a wine
« kdy: 19 Prosince 2009, 09:21:31 »
tak idem k 1. problemu a to je ked zapnem comp a nacitava mi ubuntu tak mi to nieco "hlada" alebo jak to povedat....nacitama tam daco x../1802 alebo kolko a hlada a nacitava to z /dev/sda1 a pise mi tam ze ked to cem skoncit tak mam dat Esc tak to stale dam lebo sa mi nechce cakat lebo to robi strasne dlho.....neviete co je to? a ked to je nepotrebne neda sa to nejako vypnut? dakujem...
a 2. problem je ze nainstaloval som si wine a ked spustim niejaku hru z windowsu napr. world of warcraft tak to tak "seka"...proste pol sekundy ide obraz z hry a pol sekundy cierna obrazovka...a takto to ide v kuse.....a robi to aj pri ostatnich hrach......je na to nieake riesenie? dakujem 2. krat =)
« Poslední změna: 21 Prosince 2009, 14:32:47 od Anna Taliánová »

pepéé

• Aktivní člen
  • *
Re: bootovanie a wine
« Odpověď #1 kdy: 19 Prosince 2009, 10:32:48 »
1. to je pravidelná kontrola disku. U win něco jako scandisk. nech to doběhnout a už se to zobrazovat nebude.
2.wine musíš mít správně nastavený. Mít zprovozněnou 3D akceleraci grafické karty. když budeš hledat určitě návod na WoW najdeš.
Fire's in my soul, steel is on my side

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 19 Prosince 2009, 12:39:26 »
Sice to trvá dlouho ale potřeba to rozhodně je, nic není na 100% spolehlivé a když by jsi si to vypnul tak se může stát že přijdeš o data. Jednou za měsíc to prostě protrpíš :)
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

eGr33n

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 19 Prosince 2009, 14:32:09 »
no joo..tak to teda necham prebehnut.......ale co ten 2. problem? nebavi ma stale restartovat comp ked chcem ist daco zahrat a tiez sa z windows nedostanem do disku ktory je linuxovy....cize to je dost velky problem :(
« Poslední změna: 21 Prosince 2009, 14:33:42 od Anna Taliánová »

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 19 Prosince 2009, 16:01:53 »
no joo..tak to teda necham prebehnut.......ale co ten 2. problem? nebavy ma stale rastartovat comp ked cem ist daco zahrat
2.wine musíš mít správně nastavený. Mít zprovozněnou 3D akceleraci grafické karty. když budeš hledat určitě návod na WoW najdeš.
<>
tjez sa z windowsu nedostanem do disku ktory je linuxovy....cize to je dost velky problem :(
to je znama vlastnost windows,nepodporuji nic jineho nez to co si sami vymysleli :P Existuji sice ovladace,ale malokdy funguji a jsou s nimi problemy...A taky je nemuzu najit ;D
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.